Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (111/218) > >>

3alfa3:

--- Citat: Corector - 10 Srpanj, 2018, 05:33:37 ---Prica se da Tomi planira do Crnog Mora, preko Bosne, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Bugarske, Rumunjske, Moldavije, Ukrajine, i Madjarske  :toothy10:  :toothy10: :toothy10:
Jer citao sam da je Angel radjen za bas takve tripcine  :toothy10:

--- Kraj citata ---

Treba onda sa sobom nosit i gume za nesto drugo  ;D

zvonkec92:
Evo slike tomijevih anđela

Corector:
Zanimljiva guma. Svidjaju mi se ove rupice, ne treba predbusenje za serafe

Tomi_ZG:
Šlape su montirane al još nisam napravio ni metra s njima,ili ne stignem ili pada kiša

Molio bi forumske dizajn stručnjake da vele svoje mišljenje,jel ovo ružna guma ili guma maneken,da znam kad sjedem u birtiju i blejim u njih da se divim ili zgražam  :laughing7:

Prednja

Zadnja

Moram opet pohvalit Dario auto na pedantno urađenom poslu,to je majstor koji zna napravit montažu i balansiranje po školski,a ne panjevi u vulkalu koji ti stave gumu naopako,vele da je spigana felga(a 100% je ravna),zgule ti felgu pa lažu u facu da nisu,ne znaju balansirat kotač ni s onim kompjuterom,uz to ti stave vlakić od utega da ih imaš naokolo cijele felge pol kile previše,ovak to radi pravi majstor

SF2 Freak:
Pravi si smeker sa ovpm gumom. Jos je prava slapurda. Bas si pravi jack. Nemas se kaj brinuti u birtiji nema kaj biti sram

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju