Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (2/218) > >>

Loris Ri:
Mislio sam na one uze i duze,krom...
a one 2 plastike nove kostaju 600-700kn i undertail je malo drugaciji na ST-u...ja cu kad budem imo para uzet polovne sa macijim ocima pa cu probat sa njima iskemijat nesto...

walkay:
Lijepo izgleda, ali nemoj stedit sa cockpit spayom hrapave su ti izbjedile... spuh ofarbaj i gume mijenjaj!  :icon_thumright:

Tomi_ZG:

--- Citat: Loris Ri - 28 Travanj, 2012, 13:09:26 ---Mislio sam na one uze i duze,krom...

--- Kraj citata ---
Razmišljao sam o tom,budem još vidio,al općenito ne volim krom,tak da bi ih dal plastificirat u crno

--- Citat: Loris Ri - 28 Travanj, 2012, 13:09:26 ---a one 2 plastike nove kostaju 600-700kn

--- Kraj citata ---
:nono: jok,niš od tog onda  ;D

--- Citat: walkay - 28 Travanj, 2012, 13:10:10 ---Lijepo izgleda, ali nemoj stedit sa cockpit spayom hrapave su ti izbjedile... spuh ofarbaj i gume mijenjaj!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Iskusno oko sve vidi  ;D
Jel mi vjeruješ da nikad,al baš nikad ga nisam prešpricao sa kokpit sprejem,al ću sad nabavit onay Wurthov silikon sprej za to,je da je preskup al vrijedi.
Inaće desna strana nije izblijedila nego samo lijeva iz razloga kaj dok sam na poslu stoji cijeli dan na suncu i to s istočne strane di ga ima najviše i uvijek je okrenut na tu stranu i to je uzelo danak nakon tri godine,zvuči blesavo al stvarno je radi toga.

Aprilia97:
Lepi motorček I super očuvan  :icon_thumright:

Johnny iber:
Lepa je zverkica
 :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju