Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (3/218) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: Aprilia97 - 28 Travanj, 2012, 13:23:00 ---Lepi motorček I super očuvan  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Da budem iskren lijepše i očuvanije izgleda na slikama neg u stvarnosti,ima na njemu par stvari kaj bi trebalo riješit al mi se nedaju pare baš,kad sam pao izgrebala se lijeva zadnja bočna plastika,ralica,dekl,uteg volana,ručica kočnice,spigala i izgrebala bočna i centralna nogara.
To je zasad riješeno sprej fuš metodama al možda i to riješim kak spada jednog dana.

Aprilia97:

--- Citat: Tomi_ZG - 28 Travanj, 2012, 13:29:58 ---Da budem iskren lijepše i očuvanije izgleda na slikama neg u stvarnosti,ima na njemu par stvari kaj bi trebalo riješit al mi se nedaju pare baš,kad sam pao izgrebala se lijeva zadnja bočna plastika,ralica,dekl,uteg volana,ručica kočnice,spigala i izgrebala bočna i centralna nogara.
To je zasad riješeno sprej fuš metodama al možda i to riješim kak spada jednog dana.

--- Kraj citata ---

A jbga,svih pare muče,ali bitno da je skuter u voznom stanju,riješit ćeš to kad-tad

MIKSETA:
zasto bus stavljal touring kad imas SC08 gore?  :icon_biggrin:

Tomi_ZG:

--- Citat: Aprilia97 - 28 Travanj, 2012, 13:37:57 ---A jbga,svih pare muče,ali bitno da je skuter u voznom stanju,riješit ćeš to kad-tad

--- Kraj citata ---
Da,to i ja velim,al sve bi ja to već sredil, i plastike,gume i ostalo da mi se prije zime nije odšarafila matica na variomatu i napravila kaos,morao sam kupit skoro sve nove dijelove za mašinu jel je sve satrlo.

--- Citat: MIKSETA - 28 Travanj, 2012, 13:39:09 ---zasto bus stavljal touring kad imas SC08 gore?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Možda ću ga stavit.
Inaće touring je jači od sc08,doduše samo malo ali je i ima širu granu,ali glavni razlog je da hoću najtiši mogući spuh,a i ovaj moj već prdi dosta jako na ful gasu,star je ko biblija i ima bog te pitaj koliko kilometara.

IvanRox:
ljep je , samo jedno pitanje kolko trosi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju