Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (96/218) > >>

Corector:
Ocekujem da zoves ili da OBAVEZNO organoizoras LIVE prijenos dok to budes vadio. :happy3:

Vjerujem, ali kako bokte.

Tomi_ZG:
Kak? Lijepo  :laughing7:

Ono kaj je moglo ispast je ispalo kad je puko dio kaveza,a ostatak se treska unutra  ;D

Corector:
Aj mi prodaj taj vecni iglicasti, zanteresiran sam cim dobro podnosi autocestu.

dacerovs:
Tomi, taj iglicasti traje jer vozis na Žuću hahhaha.
Nemoj slucajno sipat nista drugo.

Btw, svaka ti cast. Imat muda ic s time na more ili bilo kam dalje, to mozes samo ti, majke mi.
Al daj objasni, zasto nisi novi stavio, pa nije ni 100kn, bio on stage6,malossi, polini itd itd???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tomi_ZG:

--- Citat: dacerovs - 02 Svibanj, 2018, 20:00:41 ---Tomi, taj iglicasti traje jer vozis na Žuću hahhaha.

--- Kraj citata ---
Eto,čovjek sve objasnio,to je tajna uspjeha  :toothy9:

Kaj se tiče igličastog,ovaj sa slike nije unutra,dok ga nisam izvadio ti ostaci su se treskali na dosjedu u klipnjači al to se ne bi vjerovao uopće ne čuje,a ne smeta ni za vozit,točno znam kad se rasuo,a znaju i neki s foruma kad smo tu večer išli iz Oro-Goro,a runner je samo krepao u mrklom mraku,dijelovi kaveza su se rasuli i zavarila se kuglica od rastaljenih ostataka kaveza između elektroda svječice,normalno ja sam to isčeprkao sa nekom granom koju sam našao u žbunju i teraj dalje  ;D

Odma sam znao kaj se dogodilo pa sam čisto iz znatiželje rastavio i to ti je taj igličasti sa slike,nakon toga sam opet stavio novi original pia igličasti

Sad se sigurno pitaš kak znam da se opet vozim na takvom igličastom,znam jer sam nedugo nakon toga jedno jutro na putu za poso opet čeprkao granom kuglu iz svječice  ;D

A to ti se događa jer nakon kaj je koyo igličasti sahranio dreva klipnjača je dobila dobar ris po dosjedu koji je Zvonkec brusio biaksom al nije baš mogao zagladit jer je dosta grdo zaorano i koliko ja god stavljao nove igličaste ishod je isti pa sam se pomirio s time da više ne diram dok vozi

Tak da sam onda odlučio da iz inata neću to otvarat i slagat na novo pa nek se sve razleti u 3pm,al od tada je prošlo 3 godine kaj ni najveći forumski fušeri nisu predviđali,a ja tripujem do mora ko gospodin  ;D

Čak je i klipčina dobila po čelu od tog igličastog sa slike,al to je površinski i malo po rubu gore lijevo,al ja ne brinem vozi to još 50 hiljada

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju