Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (95/218) > >>

Corector:

--- Citat: dario007 - 02 Svibanj, 2018, 11:12:41 ---Ovog mog leovinceta je nemoguce naterat iznad 10250 okretaja.Uglavnom sam oko 103gps-a iso na tim okretajima.

--- Kraj citata ---

Dodji da te purejet izbasnari!!! :toothy9: :jumping:

Tomi me namazo na autoputu, ali sad ste mi dali volje da odradim servis i ubacim getribu  :frajer:
Batine, karbosi... mora se uvesti reda u ovoj klasi  :laughing7:

dario007:
Samo sanjaj... :icon_thumright:
Doduse ovo je setup za svaki dan,pa me to ni malo ne muci.Imam ja konja za trke,al za njega moras 3 purejet masine nakacit gore  :glasses9:

RunnerSukosan:
Pero javno te prozivam na trku! Moj karbos 70 vs tvoja pura 70 :jerk: :laughing7:

Mene samo zanima kako bi pura isla s nekim.jacim kitem, samo tutle nema volje za to :confused5:

Corector:
To je moja kobila za svaki dan :icon_biggrin: Ja sam ionako hendikepiran za 30%, a i mene jos nije propeo niciji setup, niti mogu parirati s necim slicnim. Ali znam prepoznati trenutak kad slozim nesto jace, samo ne moze doci do izrazaja sa mnom, jedno kad se zamjenimo onda samo potvrdim snagu koja se oseca :icon_biggrin: i mene to veseli, a ne kad me netko drzi zbog manjeg otpora vjetra i ukupne mase, a agregat ima 3 konja manje. To navodim kao primjer. Ali bitno da je napeto, i da je zanimljivo, to je gust pogotovo kad se ne moze sa sigurnoscu reci sta ce izdominirati :frajer:
Jer ako pobjedim, morati cu odrzati jedno extremno predavanje o najboljem skuteru na svijetu s veoma snaznim argumentima :toothy12:

--- Citat: RunnerSukosan - 02 Svibanj, 2018, 12:47:00 ---Pero javno te prozivam na trku! Moj karbos 70 vs tvoja pura 70 :jerk: :laughing7:

Mene samo zanima kako bi pura isla s nekim.jacim kitem, samo tutle nema volje za to :confused5:

--- Kraj citata ---

Cekaj da prvo rijesim ove slabije, mozda i izgubim pa ces morati to rijesiti s nekim drugim da dobijes Oskara  :toothy12:

Uf sto sam se usosio, morati cu smisliti neke izgovore   :laughing9: :toothy10:

Bacam se na posao, 2 pumpe, 2 kompresora, 4 dizne, usis bez prirubnice, malossi smjesa, malossi zrak ispod sica, svijecica bez ground elektrode, elektroventil za ispustanje emulzije sproveden iza zadnjeg blatibrana s aktivacijom na prekidac da mogu isprskat u ciljnoj ravnini smjesom vode i ulja... :toothy9:

Tomi_ZG:
Nemojte mi sad usrat temu s nadjebavanjima,pa još peže počet spominjat i sl.  :nono:

Da spomenem još jednu zanimljivost koju sam zaboravio,već 20 hiljada vozim sa ovakvim igličastim,a Pero i Dax se križaju i ne vjeruju  :laughing7:

Zvonkec je svjedok da je istina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju