Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
RunnerSukosan:
--- Citat: Dax - 06 Rujan, 2017, 22:32:20 ---Jao bata Tomi bacio si se u trosak,sad si pocastio runnera sa novim dijelovima i ima da letiiiiiiiii
Moram to probat kad opet doletite u tik tak
--- Kraj citata ---
Alo moram.i ja doci da ispostujem :headbang:
Bata Tomi ,Bata Tomi jeli moguce da si nesto kupio tj platio? :laughing7:
Tomi_ZG:
Mrale nemoj da si skačeš u stomak sa hiljadu metara,nije zdravo :laughing7:
Dax nejde to nikaj posebno bolje nego prije,sad su mu okretaji kroz ubrzanje ajmo reć dobri,al i dalje me nervira ta rupa oko 30 kad usporiš pred križanje i daš gas,tu je dugi tt majka jer ima momenta i da mu staviš gram preteške rolice(isprobano) on opet ide
--- Citat: Toni46 - 06 Rujan, 2017, 23:28:41 ---Meni su malossi rolice odlicne, nakon 5000km kao nove bile...
--- Kraj citata ---
Očito kak te posere,neki pričaju i da je multivar nakon 20 za smeće,a moj ima 41 hiljadu,trebao sam ga slikat u kakvom je stanju,skoro ko nov,kanali odlični,stupići nepotrošeni,samo imaju riseve kaj je normalno,jedino se piksa mrvicu preko mjere potrošila al nikaj kritično,al to ću sredit
Patr1k747:
--- Citat: Toni46 - 06 Rujan, 2017, 23:28:41 ---
Meni su malossi rolice odlicne, nakon 5000km kao nove bile...
--- Kraj citata ---
slazem se, na serijali aeroxu s ZXom jos uvijek kao nove nakon 5000km
Tomi_ZG:
Danas sam malo tripovao zagorskim bregima i spuh mi je dizao tlak,nikad mi se nije s dugim tt-om dogodilo da sam skoro stao uz brdo da se moram odgurivat nogama koliko god bilo,čak ni u dvoje,ovaj spuh upadne u bolesnu rupu i okretaji padnu skoro na 7k i moš se jebat,na onim serpentinama uz moravče sam skoro izdušio,čim uhvatim vremena vračam tt jer spuh s ovakvom krivuljom momenta nemrem smislit,štelat mi se više ne da
kos7:
stavi kit sad ;D :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju