Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (59/218) > >>

CoK:
Ima lepo ventilator utore za stegnut a kad se razloha zakrenes di nema utore i stegnes i mirna maras

Tomi_ZG:
Probane nove 5.3g i radi bolje i finije se vrti  :dontknow:
Još ima knedlu kad usporim na 30 i dam gas al realno centralni ima jedno 15 hiljada i treba novi,al za sada više nikaj ne diram pošto ću uskoro vratit tt

kos7:
ma dobro, malosi centralni se zna i u 2-3 hiljade razjebat... to kak ga pogodis

Dax:
Jao bata Tomi bacio si se u trosak,sad si pocastio runnera  sa novim dijelovima i ima da letiiiiiiiii
Moram to probat kad opet doletite u tik tak

Toni46:

--- Citat: Corector - 05 Rujan, 2017, 16:58:03 ---Runnerce ide za Oskara, ubija brasno u svemu na putu i bata Tomi je uvijek prvi, ja bi ispostovao 100 gpsa uz jos par sitnica i zabiberio mnogima koji nikad nece a ne umeju. Dakle extremno mnogo za extremno malo,sto je mnogo dobro pogotovo za vecinu. Cak je uspio dobiti i moju PJ vevericu od Nrga(u startu ne), ali trebao bi bata Tomi zajasiti vevericu da se odvagne jel veverica gubi. U svakom slucaju zasluzuje naljepnice Ispostivac.

Malossi i serijske rolice omogucuju odlican odaziv a gas. Samo mi nije jasno kako mu se ne trose malossi rolNice ako se na bogu i isusu istrose.
Znaci: minarelli, pokojne jedno 10 setova nakon extremno malo km
Peugeot, pokojne zacas
Piaggio, pokojne za 2500km
BB, pokojne nakon mratkog perioda
Kvasarce, i tamo dobiju bridove

Tako da mi nije jasno, a kad bi stavio piaggio serijske onda bi trajale i niti jedne nemaju bridove.

Ventilatorce se odmah dok je novo zaljepi s 2K ljepilom za krunu i onda je Vecno. Evo kod mene ima vec 20 000km, ko novo, a uzeo ga polovnog starog 14god sa odredjenim brojem km, jednostavno necu da lupam lobanju i da si skacem u stomak (u stomak si skacem samo onda kad mi se promjeni smesa na nasipu i u sumi, jer je to isto kao na 1000mnv)) pa da mi se rasklima i napravio haos negdje ne tripu.

--- Kraj citata ---
Meni su malossi rolice odlicne, nakon 5000km kao nove bile...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju