Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
pralas:
toe to,klin luk bez suvišnih supstanci ;D
Tomi_ZG:
--- Citat: IvanRox - 28 Travanj, 2012, 14:21:41 ---ljep je , samo jedno pitanje kolko trosi?
--- Kraj citata ---
Popije od oko 4.2 - 4.5 litri,ovisi,a i ovaj spuh voli okretaje,al to ti je sve vožnja po Zagrebu,semafor svakih 50m,ful gas kočnica ful gas kočnica.Puno za serijalu uglavnom.Al zato potegne 80 po gpsu u krajnjoj.
--- Citat: pralas - 28 Travanj, 2012, 14:25:25 ---toe to,klin luk bez suvišnih supstanci ;D
--- Kraj citata ---
Tak je,j#bo naljepnice ;D
Grale:
ma dobar je on i uživo (kolko god to runner more bit :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: )
nego daj mi reci,kaj ti se sve dogodilo prilikom izletavanja pretpostavljam ventilvara i vjerojatno variomata?zupci na radilici ili navoj ili oboje?
Tomi_ZG:
--- Citat: Grale - 28 Travanj, 2012, 17:46:44 ---ma dobar je on i uživo (kolko god to runner more bit :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: )
--- Kraj citata ---
Pazi kaj pričaš da nebi našel srku jedno jutro na klocnama bez kotača ;D
--- Citat: Grale - 28 Travanj, 2012, 17:46:44 ---nego daj mi reci,kaj ti se sve dogodilo prilikom izletavanja pretpostavljam ventilvara i vjerojatno variomata?zupci na radilici ili navoj ili oboje?
--- Kraj citata ---
Imal sam taj problem da mi se odjednom sama od sebe počela otpuštat matica kaj steže variomat.
Tri puta mi se to desilo u vožnji na skoro ful gasu i sva tri puta sam momentalno reagiral i gasil odma skuter,tak da nije bilo nikakvih posljedica po zube,samo bi stal pokraj ceste,skinul deklo dole,stegnul sve nazad i teraj dalje (evo odgovor onima kaj su me pitali zakaj nosim onaj silni alat u gepeku ;D)
Matica se inače nije otpuštala ko nekima nakon 10-20km nego svakih 800-1000km ???
E,onda mi je do#izdilo da moram u pol 8 ujutro dok idem na posel šarafit po skuteru ko mulac pokraj ceste,pa sam kupil plavi loctite za navoje i sve propisno očistil i montiral i to je šljakalo dok jedan dan sve nije otišlo u vražju mater.
Loctite je držao neko vrijeme al se matica mrvicu otpustila,taman toliko da sve drži na mjestu,a ventilvar je malo po malo glodal i sebe i radilicu.Napominjem da nikakve ni zvukove ni pad performansi nisam osjetio dok se to dešavalo.
Dok jedan dan nije sve skroz provrtilo i onda sam stal i imal kaj vidit :angry9:
Ovo je jedina uspomena na taj nemili događaj,ostalo je sve u smeću završilo
http://img834.imageshack.us/img834/6876/img0806tv.jpg
Inače da napomenem svaki put kad sam šarafil neki skuter,uvijek sam stezal vario na ruku po osjećaju i nikad mi se nije to desilo do sad,a doslovno hiljadu puta sam to radil.
Grale:
i ja sam momentalno ugasil skuter pa je radilica dobila po pici(točnije navoj) :laughing7:
btw. :imasPP:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju