Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Tomi_ZG:
--- Citat: AutomaticA3MS - 02 Listopad, 2016, 12:09:08 ---Daj poslikaj taj skuter malo detaljnije, baš me zanima kako izgleda runner koji ima 50 hiljada ;D
--- Kraj citata ---
Evo friško opran,utega,bočne i centralne nema(ova je posuđena) jer su na plastifikaciji
RunnerSukosan:
Runner ti je pravi maratonac :icon_thumright: Odlicno se drzi za svoje kilometre ja sam vidio runnerice s troduplo manje kilometara koje su kramp tezi.
Daj mi reci ova selna na pocetku topa jesi nes omotavao pa selnu il je samo selna?
Tomi_ZG:
Samo šelna,stavio sam je zato kaj je ovo metalna verzija topa sa folijom preko,a folija se odlijepila na spoju pa sam stavio šelnu da je drži,zx top postoji u dvije verzije,ova i od pravog pletenog kevlara,ovisi o godini proizvodnje spuha,a ovo je tt sa zx topom
Drži se on super kaj je sve prošao,još kad dođu na novo plastificirane nogare i utezi,zakamufliram ogrebotine i ispoliram sve bit će to dobro,vj. ću vratit original zadnje žmigavce jer su ovi izgorili od sunca,ili ću ih prefarbat,budem vidio
I deklo će vj. u plastifikaciju kad će mi se dat
Corector:
A ja mislila dosle nogarice pa da ti dodijelim jednog Nobela :happy3:
Neki dan sam imao istu kilometrazu, ali budem te stigao jos jednom i za ono kaj ti puz nije radio :laughing7:
RunnerSukosan:
Znaci zbog toga je :icon_biggrin: meni je zx-ov top slinio bas di je ta selna i naprijed isto pa svaki put za#ere spuh.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju