Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
zvonkec92:
bespotrebno je lakiranje skroz, skuter izgleda super i lak je u savršenom stanju, jedino ima tih par ogrebotina a zbog tih 1% površine kaje ogrebano bio bi lud da ideš sve lakirat na novo. To sfušari/zakamufliraj i ko bog. kasnije plastike dobro oprat, ispolirat malo sa onim mljekom i onda te voskove i pi*darije metat :D
Tomi_ZG:
Zvonkec je sve objasnio,volim i ja da je skuter uredan al ne želim mu robovat,uostalom nije više nov,rijetko koja 50ka uopće doživi te kilometre,pogotovo kod prvog vlasnika,ja prvo gledam da je mehanika pouzdana,a za ostalo ćemo lako,dosta ljudi s foruma me osobno zna i mogu potvrdit da se runner drži bolje nego neki s 3X manje km,dok drugi peru plastike iznutra ja jutros pun gas po slavonskoj,ko živi u metropoli vidio je koji potop je bio,a skuter izgleda ko da je iz močvare izvađen
Usput sam izbunario par zanimljivih slika,datum 13.12.2008.,stanje na vuri 20km,naljepnice i zadnji blatobran amputirani
I jedna u dobrom društvu
steeef:
jebate tomi pa kaj novi je bil :icon_biggrin:
zrakoplovac:
Eh taj miris novih plastika i kad se iz serijala spulje dimi nakon prvih kilometara...
Ni kod mene zadnji nakaradni blatobran nije izdrzal vise od 150km :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tomi_ZG:
--- Citat: zrakoplovac - 03 Listopad, 2016, 18:23:29 ---kad se iz serijala spulje dimi nakon prvih kilometara...
--- Kraj citata ---
Ja sam zabrijao da se nekaj zakurilo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju