Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Corector:
Pa daj pocni to prakticirat :toothy10:
Tomi_ZG:
Već bi se od muke davno ubio,i jedan je previše
Baš me zanima jel ima ko da me šije u troškovima s 50kom,jako teško,mislim da i onaj Štefov sa sr-om nije toliko potrošio,a ima preko 10 hiljada više od mene,one koji su slagali projekte i turpije ne računamo,tak da po ovome sam rekorder na ovim prostorima ;D
Corector:
Slazem se da nema takvog, cak niti u kozmosu :toothy10:
Tomi_ZG:
Malo se radi na uređenju,ispjeskarene obje nogare koje su bile trule do bola,na centralnoj su se ušice federa pojele pa je navareno materijala i napravljeni su novi utori za federe,uz to sama nogara se pojela oko štifta i imala je ogroman luft pa je zavarena za štift s kojim se sad skupa okreće oko fiksnog dijela koji se šarafi na blok,varenje i brušenje je odradio tokar za dve pive,a pjeskarenje Zvonkec za dve piroške od sira,za koji dan ide plastifikacija u mat crnu skupa sa utezima volana
Uskoro ću i spuh dat pjeskarit i prefarbat s crnim mat temperaturnim sprejem,uz to plan je prek zime sredit ogrebotine od padova kojih ima dosta,prvo pošmirglat neravnine i onda fuš metodom kist&sprej to pokrpat pa kak ispadne,gore od ovog nemre bit
Uz to na prednju masku će ić novi sloj plasti dipa,a na kraju ću sredit sve plastike vrhunskom Meguiar's auto kozmetikom
AutomaticA3MS:
Daj poslikaj taj skuter malo detaljnije, baš me zanima kako izgleda runner koji ima 50 hiljada ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju