Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Tomi_ZG:
Bilo mi dosadno,mada sam već to računao,al reko idem probat što točnije,papir i digitron i udri,da vidim koliko je kompletno runner izmuzo para kroz 50 000km,računao sam sve,od goriva,ulja,svakog šarafića kaj sam kupio za njega,doduše bilo je dosta pi*darija s njim pa je i to odnijelo dodatnih par hiljada kuna,cijenu benge ko i ulja sam za prosjek uzeo nižu,sigurno sam izostavio i koji dio,jer toga je bilo brdo,tak da je cifra koja ispadne vj. i veća
-skuter(na kredu) 22 500kn
-benga 20 000kn
-ulje 3000kn
-rega 4500kn
-dijelovi (redovno održavanje+kvarovi+ostalo) 13 000kn
Ukupno 63 000kn
Btw po satu runner trenutno ima 46 000km(realno oko 52 000km) i primjetio sam da se klima osovina zadnjeg kotača,očito lager fasovao,al vozi to još 10 hiljada bez diranja :laughing7:
walkay:
Tomi samo udaraj moze on jos... :icon_thumright:
steeef:
tomi pa skoro si mogo vozat kawasakia za te novce :icon_biggrin:
Corector:
Znaci Tomi je milijunas kad toliko trosi na pedeseticu :laughing7:
Posto sam upoznat sa svim tim, okrenuo sam drugu stranicu i odlucio brutalno usparati, a da dodjem na isto.
Tako sam skuter platio 20 000kn manje, benga takodjer duplo manje, ulje 4x manje.
Redovito odrzavanje je dosta manje posto se snalazim i po tom pitanju.
Rega je jedino ista. :icon_biggrin:
Dakle tko pazi na sitnice, dugorocno se to osjeti, razliku planiram potrositi na skupe kurve :frajer:
Tomi_ZG:
Runner nije za otpis dok minimalno ne okrene barem sve šestice na vuri,onda ga narežem s fleksom i na otpad
Zanimljivo kad se gleda prosječni trošak po sezoni,ispada godišnje 7900kn,za to se svake godine mogao kupit jedan polovni runner,sad bi ih imao 8 komada ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju