Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (209/218) > >>

Poggiali:
svaka cast, udesio si ga za oskara... meni sa 105kila, primjetim da se tare unutarnji dio sica i kada na mjestima, al da kucnem nije nista puklo jos  :toothy11:

Tomi_ZG:
Danas ubacio novi remen,stari je bio na 18.5mm i to se još moglo vozit jer je to nekad bila mjera novog remena,ali volim onaj osjećaj svježeg remena kad daš gas pa čemu da stoji u šteku,ovaj novi je širok čak 19.7mm

Usput ispuhao kompresorom blok,deklo i sve elemente prijenosa,prekontrolirao ostali potrošni materijal i može još odvozit sezonu bez problema

Semering kod variomata je suh ko barut,kod vodene isto niš ne curi,kaj mi je čudno jer semering ima oko 40 000km, a osovina s lagerima oko 50 000km

Radilica je i dalje mrtvi beton,uopće nema lufta,to mi je najveći misterij jer ona i lageri imaju oko 59 000km,po pitanju toga sam stvarno imao sreće i to ne diram nema šanse

Jedina bitna stvar koju bi trebao odradit su karike jer imaju kilometara ko i radilica,već me malo frka da ne puknu jer sam ih doveo do ekstrema,mada on pali na zub i radi normalno pa ni sam ne znam koliki zazor imaju,a baš mi se ne da skidat mašina jer nemam skoro nikakav radni prostor,a dok je gore je dosta teško stavit zeger na klip i ugurat karike u cilindar

dario007:
Placam gajbu ako je zazor ispod 1.5mm :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Sad to ne bi dirao jer mi se malo i vozi,kad dođe 9. mjesec možda bi raskopao ali bez skidanja mašine

matija84m:
Kako serijski remen moze bit 19.7mm ???
Nisam nikad imal novi da je vise od 19.2mm
Obicno je jedva 19mm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju