Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (208/218) > >>

Tomi_ZG:
Doći će i to crijevo na red,a šaraf ostaje ovaj jer jedini drži,iza je još matica s plastikom,originalni svaki put otpadne negdje tak da sam odustao od njega

Tomi_ZG:
Zamorče oprano i vraćene sve plastike na mjesto

Napravio sam još jedan test po hoodu i dobro se ponaša,više se ne guši i ne puca na spuh,uz to sad od kad sam stavio original lulicu mogu ga bez straha izrokat s miniwashem da ne brinem jel će (ne)upalit,a kad i upali trokirat iduća 2km kaj se redovito događalo sa onom usranom NGK lulicom koja uopće ne štiti svječicu

Usput sam počistio gepek i pogledao kaj je od alata unutra jer više ni sam nisam znao kaj vozim sa sobom

Sve spremljeno u torbicu

Dost dobar sic,može to još barem 10 hiljada  ;D

Još moram stavit novi remen koji je spreman,malo počistit i prekontrolirat prijenos i eventualno stavit novi semering kod variomata u slučaju da ovaj slini

matija84m:
Nek si ti njega opral fino, a sic ti nije bitan jer ti treba povremeno samo dok se vozis :jacuseubit:

Poggiali:
mrale, kolko imas kila ?  :icon_scratch:

Tomi_ZG:

--- Citat: matija84m - 06 Srpanj, 2022, 17:42:57 ---Nek si ti njega opral fino, a sic ti nije bitan jer ti treba povremeno samo dok se vozis :jacuseubit:

--- Kraj citata ---
Tak se slabo vozim,a i već sam navikao sjedit napred na ćošku,a mogu i po sportski na suvozačev pa zalegnut  ;D
Veći je problem kaj nemrem oprat sic,zadnji put sam imao poplavu unutra,problem je i kad pljusak padne,onda trčim sa vrećom za smeće  :toothy12:

--- Citat: Poggiali - 06 Srpanj, 2022, 17:54:51 ---mrale, kolko imas kila ?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Ovisi kako kad u koje doba godine,variram od 80 pa do 85/6,nije tu kilaža kriva,nego napaćenost

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju