I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Imam priliku uzeti jos 1gb memorije , za sad imam 2x1gb u dual channelu, hoce li 3gb raditi sporije onda kao single ili je to zanemarivo ?
dobro, a sad jos , da li ima veze, jer se vise nis ne sjecam kad sam klokao procesor, da li sam nesto sa memorijom podesavao, dakle... ako dodam memoriju , nece se nista promjeniti gelde overclockanja?
Naravno da hoće, jer je više opterečen memorijski modul, ali to se tek skuži kad vadiš više od 50% OC-a...Bolje 3Gb RAM-a u single nego 2 u dual
Za apsolutno SVE...počevši od surfanja i završivši na igrama. DC mu igra ulogu u slučaju da koristi i zadnje atome snage iz postojećih ploćica, dok je više RAM memorije uvjek bolje u odnosu na brzinu, ubiti DC se najviše očitava u PROPUSNOSTi memorije.
Mi smo pričali je li 3gb SC bolje od 2gb DC, i 3gb SC je bolje. A daleko od toga da je 2x2gb najbolja kombinacija... ali da velim da sam se našel već dosta puta kad mi je bila potrošena sva fizička memorija a imam 2x2gb...pa ne znam kak danas 2gb more biti "jako puno" .A to sam i rekel, da propusnost koju dobiš sa DC nije tolka da 2gb i DC budu bolji od 3gb u SC