Općenito > Propisi
Nista od voznje 125 ccm skutera s B kategorijom
marracc:
--- Citat: fleky911 - 27 Travanj, 2012, 00:05:09 ---ako položiš A1 sa 16 , A2 sa 18 onda možeš A sa 20 inaće možeš sa 22-24 nisam siguran sad
bezveze da al kao i sve ostalo :sad3:
--- Kraj citata ---
sa 24 inace mozes, ovo je sve ok ostalo kak si stavio, i onda te A kateogrija ispadne: 3x3500 + 3Xispit polaganja + 3Xljecnicki = cca 12000 kn. od toga lijepoj nasoj ide 25% znaci cca 3000 kn, ljepo, ni oro ni kopo
Grale:
nema veze to ko je kad položil,jer svako mlađi od 24 spada u mlade vozače,nebitno dal je on odradil već svojih probnih 2 godine
JogFromYamaha:
ja ne kuzim sta se vi cudite
pa kaj ne vidite di mi zivimo i da nema teoretske sanse da ti dobijes mrvicu kruha samo zato kaj tvoj susjed od drzave dobiva
vanjossi:
--- Citat: Grale - 27 Travanj, 2012, 00:09:54 ---nema veze to ko je kad položil,jer svako mlađi od 24 spada u mlade vozače,nebitno dal je on odradil već svojih probnih 2 godine
--- Kraj citata ---
nije istina, baš ima veze :icon_thumright:
marracc:
--- Citat: vanjossi - 27 Travanj, 2012, 00:30:32 ---nije istina, baš ima veze :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
daj ajde covjece, temu mi spamas. nema veze, ako si mladji od 24 mladi si vozac.
--- Citat: JogFromYamaha - 27 Travanj, 2012, 00:22:18 ---ja ne kuzim sta se vi cudite
pa kaj ne vidite di mi zivimo i da nema teoretske sanse da ti dobijes mrvicu kruha samo zato kaj tvoj susjed od drzave dobiva
--- Kraj citata ---
al ono, ponudi se nesto sto su svi normalni prihvatili,i razumni... da, sad kad procitam kaj sam upravo napisao, sve mi je jasno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju