Općenito > Propisi

Nista od voznje 125 ccm skutera s B kategorijom

<< < (2/16) > >>

marracc:

--- Citat: Grale - 26 Travanj, 2012, 23:46:56 ---kak misliš od kojeg datuma stupa?pa već je na snazi duže vrijeme

--- Kraj citata ---
:icon_thumright

mislim, ovo je katastrofa s tim zakonima. nadao sam se ovome, jer stvarno ima puno prednosti.

sada bi isao polozit za A2 kategoriju, ali nisam lud, pricekat cu jos 2 godine kada cu moc za punu A kategoriju polozit, pa onda ko ih sisa. Nema logike da bi covijek 2 puta trebao platit za isto. Logicno bi bilo da nakon sto 2 godine imas A2 dobijes automatski A kategoriju... ovo je sve kaos kod nas. netko ko je lud je lud i sa 20 i 24 i 30 itd, tko je uopce odredio granicu od 24 god.??? ja kaj imam iskustva  4 godine voznje po Zagrebu, i do Istre i do Rijeke i Crikvenice i bez ikakvih sudara ili jedne jedine kaznice nemam uvjete za polozit A kategoriju, a netko kome se digne kara da bi sa 30 godina vozio R1 jer je pre star da zbari trebe moze odmah sjest na pilu bez 1 km pod kotacima, mislim kaos, potpuni kaos. moja baka smije polagat za A kategoriju kaj nije na motor sjela, a ja ne, kaos......

ziloryder:
eto vidite  :dontknow:

Evo i maloprije ako ste gledali dnevnik povisili cjene energenata i rugaju nam se! Gdje je tu izlazak iz krize mater im je#em, a nece da obrate paznju na:
-Njihove place po 20tkn,i sve ostale bonuse sta dobivaju!! Pa jel vi kuzite da oni svakoj osobi koja radi u saboru skinu 1000kn sa place u godinu dana drzava je vec u oporavku! Ne oni ce srezat place jadnim radnicima koji crnce za posranu placu da bi obitelj prehranili, dok oni neznaju stace od sebe boje se za svoju guzicu i traze zastitare! ZASTO sigurno ne zbog postenja bi ga neko napao!  :dontknow:
-Lazne mirovine
-Lazne bolesnike
-Lazne socialne pomoci
-Na sve vece i vece cijene goriva, na vecu struju na MEGA skupi telefon i ostala sranja,Doprinos za ovo doprinose za slivne vode nekakva sranja!
-Na lopove na svakom koraku, na kriminal teski!! Neee oni idu hvatat nas mulce na 50-eticama
-I zasto nece zato da mogu ubirat pare na placanju polaganja za A1    :sad1: :sad120:

I onda kazu radi se ovo radi se ono, sva sreca da nedode dan kad ce svima puknit film a doce i to vrijeme bit ce kaos u drzavi!

marracc:
to: ziloryder

to je zato jer svako svakog drzi za jaja. svi su skupa u istoj juhi, i niko nemoze nikoga smjenit i prokazat da je lopov i kirminalac jer bi sa time i samoga sebe porlazao da je takav. kada netko prokaze lopova, onda se od njega radi luda, i taj covjek nahebe, koji je ukazao na kriminal, a ne kriminalac, a kaj mi tu mozemo? samo bezveze lupetat po forumima i pokazivat svoj jad, jer nikome nije stalo izac na ulice i lupit neki strajk na benziske, eto, takav smo narod, samo bla bla bla bla... ja sam proba par puta nesto poduzet, pogotovo kaj se tice zabrane na 50 km/h, potrazi po forumu pa ces vidjet da me vecina popljuvala, samo svi bla bla bla bla

fleky911:

--- Citat: marracc - 26 Travanj, 2012, 23:49:52 --- :icon_thumright

mislim, ovo je katastrofa s tim zakonima. nadao sam se ovome, jer stvarno ima puno prednosti.

sada bi isao polozit za A2 kategoriju, ali nisam lud, pricekat cu jos 2 godine kada cu moc za punu A kategoriju polozit, pa onda ko ih sisa. Nema logike da bi covijek 2 puta trebao platit za isto. Logicno bi bilo da nakon sto 2 godine imas A2 dobijes automatski A kategoriju... ovo je sve kaos kod nas. netko ko je lud je lud i sa 20 i 24 i 30 itd, tko je uopce odredio granicu od 24 god.??? ja kaj imam iskustva  4 godine voznje po Zagrebu, i do Istre i do Rijeke i Crikvenice i bez ikakvih sudara ili jedne jedine kaznice nemam uvjete za polozit A kategoriju, a netko kome se digne kara da bi sa 30 godina vozio R1 jer je pre star da zbari trebe moze odmah sjest na pilu bez 1 km pod kotacima, mislim kaos, potpuni kaos. moja baka smije polagat za A kategoriju kaj nije na motor sjela, a ja ne, kaos......

--- Kraj citata ---

ako položiš A1 sa 16 , A2 sa 18 onda možeš A sa 20 inaće možeš sa 22-24 nisam siguran sad

bezveze da al kao i sve ostalo :sad3:

vanjossi:

--- Citat: Grale - 26 Travanj, 2012, 23:46:56 ---kak misliš od kojeg datuma stupa?pa već je na snazi duže vrijeme

--- Kraj citata ---

zanima me točan datum znam da je stupio 2008 i svi koji su polozili  B do tog datuma te godine ne spadaju u mlade vozače

nigdje nisam mogao naći taj datum

uvjet za A kategoriju su A2 kategorija min.2 godine, ili 24 godine života

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju