Općenito > Propisi
Nista od voznje 125 ccm skutera s B kategorijom
vanjossi:
--- Citat: marracc - 27 Travanj, 2012, 00:36:16 ---daj ajde covjece, temu mi spamas. nema veze, ako si mladji od 24 mladi si vozac.
al ono, ponudi se nesto sto su svi normalni prihvatili,i razumni... da, sad kad procitam kaj sam upravo napisao, sve mi je jasno
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:
neznam ni sam kako da se izvinem
mogao si odmah napisati da neznaš i mirna maras
JogFromYamaha:
razumno je da drzava zeli naplatiti svojim gradanima sto vise moze jer drzava i cijeli sustav zivi odstvari kao pdv, carine, kazne za promet i ostala davanja
zas bi tebi dali rupu da ne platis neku kaznu?
marracc:
--- Citat: JogFromYamaha - 27 Travanj, 2012, 00:44:59 ---razumno je da drzava zeli naplatiti svojim gradanima sto vise moze jer drzava i cijeli sustav zivi odstvari kao pdv, carine, kazne za promet i ostala davanja
zas bi tebi dali rupu da ne platis neku kaznu?
--- Kraj citata ---
a što toliko puno nudi da može toliko puno sve naplatit? od sutra plin +35% i voda +19%.
ovo je sve lihvarenje i nis drugo. sirotinja ce umrijet, a srednji sloj postat sirotinja, tako da ce si EU fino napravit drzavu (ljetnikovac) za svoju eliticu gdje ce ic na fjaku, a nas ko hebe
ivanm:
gle možda bi se oni i bavili time ali trenutno imaju 1000 drugih stvari a ne zamarati se sa zakonom o 50ccm..
ljudi budu ko i zadnjih 15 godina vozili i dalje isto..
poskupljenje energenata smatram sramotnim ali je činjenica da energiju uglavnom uvozimo iz vana a vani je ona dosta skuplja.. hdz je 20 godina imao politiku da se zadužuje vani i onda tim novcem subvencionira dio cijene energenata da građani manje plaćaju, ali zaduživanju je došao kraj..
i euro bi mogao uskoro skočiti na 8-9-10kn jer i ta monetarna politika rohatinskog ne drži više vodu.. kuna ne vrijedi ništa i realna vrijednost joj je puno manja, hrvatska je siromašna država. pomirimo se s tim.
vraćamo se u ekonomskom smislu u 1992. i to je realno jer se u ovoj državi gotovo ništa ne proizvodi.. trgovački lanci uvoze jeftinu robu i prodaju ju pod skupu, domaći poljoprivrednici i poduzetnici propadaju pred nelojalnom konkurencijom.. za sve je to kriv klan HDZ-Todorić i ini tajkuni koji drži većinu naše trgovine i ekonomije u svojim panđama, ne dopuštajući da se poduzetništvo i proizvodnja kod nas razvijaju a bez domaće proizvodnje nema ekonomskog rasta, a kod nas baš suprotno, domaći proizvođači propadaju i ima ih sve manje.. i tak će bit i dalje sve do ulaska u eu, tada će cijena rada još pasti pa ćemo ko rumunji, bugari i srbi raditi za 200-300 eura na mjesec..
zvonkec_92:
a morat ce se pljackat,krast,sadit trava doma itd da bi prezivjeli.druge nema..ja doma kolko god stedim i na struji i gorivu, i vodi nisam primjetio da mi se racuni smanjuju osjetno..a sad opet cijene idu gore...za koji k**ra* ja onda štedim?
A ovo za vozacku je cista glupost..gamad jedna..ja imam u planu kroz koju god kupit neki jaci kinez 200cc+ i nepada mi na pamet polagat A2..sve je to isti drek,samo kaj se polaze na razlicitim motorima.i onak jednako pogine i onaj kaj se sa 125 vozi 100 i onaj sa nekim jacim motorom.
Aj bar jedno me tjesi u nasoj drzavi..hrvatice su druge u europi po velicini SISA
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju