Pa ovako baotian nije loš motorčič sam po sebi engo idioti koji ih slažu kod nas ih slažu masovno brzo i loše kvalitete. Ja imam onog 2006 god. Model sa bjelim žmigavcima i ljepim auspuhom. Sa blokadom ej išo 65 a bez one u frgazeru i "roze žice " ide do 75 Sad se razletio ejl sam išo skroz od dubrave do jaruna full gas po autoputu bez prestanka i pukla je svječica i polupala sve u motoru. Treba novi klip cilindar karike glava oba dva ventila i radilica . Servis bi bio 2000kn a nedam tolko nema šanse
. Tolko me nisu došli djelovi na za yamahu tzr 125
. Sad razmišljam o kitu 800kn u ing kartu i digne ga na 6 kw a mogu reč to je dosta. Još kad mu se izvade 3 rolice i izvadi bllokada iz auspuha on bi mogo dobro ič. Inače nsiam baš zaljubljenik u skutere više pratim 125-ice ležaljke što je sasvim dovoljno za moje godine
. Jedini skuter za koji aj mislim da ide je sr 50 . Bar od 50 ccm. Ostalo sve sam drao sa baotianom tko da
. zanima me samo šta sve dobim u kitu za nejga . ZA klip cilindar i akrike znam a za glavu sa ventilima i radilicu nisam siguran. A i za frgazer nisam baš siguran. Inače motorič ej super i nebi se kvario da ja nsiam prčko po nejmu
. zanima me kolko bi došlo i postavljanje kita da ja enbi oped nešto sprčko ko šta ej bregasta . Unaprjed hvala na odgovoru .