Tehnički kutak > Tuning skutera
gdje kupit dijelove za baotian
roby44:
--- Citat: DUBrawa - 15 Svibanj, 2007, 18:03:07 ---Roby jesi ti iz zagrebačke dubrave??? :toothy9: Ako ejsi tamo možeš vidit dosta baotiana i to one koji lete :glasses9:
--- Kraj citata ---
da, im jedan rozi u blizini :laughing1: :laughing6:
DUBrawa:
da hahahahahaa :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9: .Vidio sam dosta rozih. Koji si dio dubrave . Ja sam donji . Možda si me nekad vidio vozim se na : baotianu crnom, nekad na aprili sr 50 crna najnovija,znam uzet venturu 125 onda tzr-ka 125 crna i crosser tomos mc 80. Mi po cjele dane brujimo tamo sa motorima. Prođi malo kroz donju dubravu i samo nas možeš vidit kako se po cjele dane vozikamo :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: . Onda ljudi dal je ko sazno kolko koštaju oba dva ventila za baotiana??????????? :help: :help:
Aleksandar:
ja sam baotiana jednog bez blokada naguro skoro 75...
roby44:
--- Citat: DUBrawa - 15 Svibanj, 2007, 23:06:54 ---da hahahahahaa :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9: .Vidio sam dosta rozih. Koji si dio dubrave . Ja sam donji . Možda si me nekad vidio vozim se na : baotianu crnom, nekad na aprili sr 50 crna najnovija,znam uzet venturu 125 onda tzr-ka 125 crna i crosser tomos mc 80. Mi po cjele dane brujimo tamo sa motorima. Prođi malo kroz donju dubravu i samo nas možeš vidit kako se po cjele dane vozikamo :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: . Onda ljudi dal je ko sazno kolko koštaju oba dva ventila za baotiana??????????? :help: :help:
--- Kraj citata ---
isto donja... ma svugdje baotian,vise ne dozivljavam :laughing1:
igor.sb:
--- Citat: DUBrawa - 15 Svibanj, 2007, 17:27:08 ---moj laže za 5 km/h (provjereno autom) Serijski bez blokada (osim šta je ostala ova u auspuhu) ide 65 ali nekad ga primi a to je stvarno bila rjetkost ali kroz dosta dugačku cestu 75. 8 konja je 8 konja. Ide bolje od serijskih ali zato ti kad staviš naprimjer nekom talijanu ili japancu kit on ima najmanje 15 konja .tako da ja kaže da baotian sa kitom ide bolje od serijskih talijana i japanca .
--- Kraj citata ---
odakle ti to da taj kit daje 8 konja, jesu li ti to mozda u ingkartu rekli
i samo me zanima gdje si cuo (ovo podebljano) da kad stavis kit na talijana/japanca da ima min 15 konja...mozda isto u ingskartu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju