Tehnički kutak > Tuning skutera

gdje kupit dijelove za baotian

<< < (9/12) > >>

DUBrawa:
uhuhuhu. Ventila ni nema  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12: . Ventil usisa je doslovno stopljen sa klipom a ispuha je isto bačen jel je puknut. Vjeruj mi trebaju nov ventili. Oba dva su puknuta tako da  :notworthy: . Kolko mogu doč?

igor.sb:
da s tim kitom dobijes 8 konja???

i da nakitani kinez ide bolje od piaggiovih masina(2t seriskih) nema sanse

i svi pricaju da taj baotijan ide 75 na sat, vidam ih svaki dan po cesti i nijednog nisam vidio da ide brze od 60 (od oka)

recimo kewey matrix (ili kako vec) koji je isto kineski, a 10x bolji od baotiana, ide 75, al na mom satu pise 65 (moj sat laze, sto znaci da njegov laze dobrih 15, ako ne i 20km)

DUBrawa:
moj laže za 5 km/h (provjereno autom) Serijski bez blokada (osim šta je ostala ova u auspuhu) ide 65 ali nekad ga primi a to je stvarno bila rjetkost ali kroz dosta dugačku cestu 75. 8 konja je 8 konja. Ide bolje od serijskih ali zato ti kad staviš naprimjer nekom talijanu ili japancu kit on ima najmanje 15 konja .tako da ja kaže da baotian sa kitom ide bolje od serijskih talijana i japanca .

roby44:

--- Citat: igor.sb - 15 Svibanj, 2007, 17:04:50 ---da s tim kitom dobijes 8 konja???

i da nakitani kinez ide bolje od piaggiovih masina(2t seriskih) nema sanse

i svi pricaju da taj baotijan ide 75 na sat, vidam ih svaki dan po cesti i nijednog nisam vidio da ide brze od 60 (od oka)

recimo kewey matrix (ili kako vec) koji je isto kineski, a 10x bolji od baotiana, ide 75, al na mom satu pise 65 (moj sat laze, sto znaci da njegov laze dobrih 15, ako ne i 20km)

--- Kraj citata ---

ja sam se vise puta autom uz baotian vozio 70, tak da ide...

DUBrawa:
Roby jesi ti iz zagrebačke dubrave???  :toothy9: Ako ejsi tamo možeš vidit dosta baotiana i to one koji lete   :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju