Tehnički kutak > Tuning skutera

gdje kupit dijelove za baotian

<< < (11/12) > >>

DUBrawa:
Nisam se ja ništa raspitivo u ing-kartu. Ni za jedan kit. Dobro kriv sam reko en samo sa kitoma li ti svoju sr - ku bez problema naguraš na 15 konja.  A baotianu da staviš sve pičkematerine imat če 8 konja najviše. krivo sam napiso nisam za ostale skutere mislio samo sa kitom. Treba još par sitnica

igor.sb:
pa i nisu bas sitnice ako moras dati min 5-6t cuna da bi imao 15 konja

:nono: :nono:

DUBrawa:
E i šta vam to onda govori  :toothy9: . ono šta sam ja uvjek govorio  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3: . Šta češ uložit u skuter 6000čuna da bi imo 15 konja i onda se sve to još bzo razleti kad za te pare kupiš neku stariju 125-icu otvorenu verziju od 30 konja i peri j#bo te  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:

igor.sb:

--- Citat: DUBrawa - 19 Svibanj, 2007, 11:33:23 ---E i šta vam to onda govori  :toothy9: . ono šta sam ja uvjek govorio  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3: . Šta češ uložit u skuter 6000čuna da bi imo 15 konja i onda se sve to još bzo razleti kad za te pare kupiš neku stariju 125-icu otvorenu verziju od 30 konja i peri j#bo te  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

netocno

jedan due+ (gus) sa dobro nastelanom smjesom, zagrijavanjem dok je hladan motor i ne terat odma ko majmun, i sa mjenjanjem karika (znaci da se pazi na ono sta se ima ispod guzice)  moze jako puno preci, a razvaljena otvorena 125-ica nemoze ni upala toliko

Josip-zg:
odakle si
da ti pomognem ok odjelova

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju