Općenito > Generalno o skuterima
kupnja 125 runnera, noviji model ili stariji
danyq7:
Meni je malo sumnjivo zašto čovjek prodaje taj vx500. Uložio je hrpu novaca i šta je još važnije truda. Trebalo je svaki dio na njemu osmislit i napravit. To bi trebalo imati veliku sentimentalnu vrijednost. I sad da ga prodaje za pišljivih 2000 eura...Sumnjam da mu je tak hitno za tih 2000 eura kad je u taj runner uložio 5 puta više.
Najveći problem je još registracija i policija, iz aviona se vidi da je ta mašina od puno jačeg skutera. Ne stoji bezveze taj skuter na njuškalu već mjesecima...
pralas:
--- Citat: danyq7 - 25 Travanj, 2012, 02:35:35 ---Najveći problem je još registracija i policija, iz aviona se vidi da je ta mašina od puno jačeg skutera. Ne stoji bezveze taj skuter na njuškalu već mjesecima...
--- Kraj citata ---
policija i oni na tehničkom ti samo mogu :blowjob1:
to je velika tablica,ne mora ici 50 kmh i tu priča zavrsava,nemaju oni vise sta gledati a i Jando je sam rekao da nikad nije bilo problema!
Loris Ri:
--- Citat: danyq7 - 25 Travanj, 2012, 02:35:35 ---Meni je malo sumnjivo zašto čovjek prodaje taj vx500. Uložio je hrpu novaca i šta je još važnije truda. Trebalo je svaki dio na njemu osmislit i napravit. To bi trebalo imati veliku sentimentalnu vrijednost. I sad da ga prodaje za pišljivih 2000 eura...Sumnjam da mu je tak hitno za tih 2000 eura kad je u taj runner uložio 5 puta više.
Najveći problem je još registracija i policija, iz aviona se vidi da je ta mašina od puno jačeg skutera. Ne stoji bezveze taj skuter na njuškalu već mjesecima...
--- Kraj citata ---
a kolko je trebo stavit cijenu??
taj motor realno vrijedi vise,al nemoze doait vise za njega...
da je stavio vecu cijenu ljudi ga nebi ni zvali.
Vjerovtno mu nije hitno te 2000e,al nije ni to malo para,rijetko tko danas mu moze iskesirat 14000kn.
runn_it:
Zasto ljudi prodaju skutere? Prerastu ih, dosade im traze nesto novo, bilijun razloga! A cijena od 2000€ je sasvim smislena za takvu preradu, ne vidim cemu cudjenje?
motov3x:
ma skuter je petarda, nebi ga nikad prodo, jos pogotovo da sam ga sam slago
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju