Općenito > Generalno o skuterima
kupnja 125 runnera, noviji model ili stariji
TOM5:
Pozz, znaci kupujem runner 125, e sad zanima me vasa misljenja kojeg uzet, s tim da pod stari model mislim na motor od clana jandro vx 500 ili neki noviji vx st sa masinom 200, 209 kit itd!
Loris Ri:
Jandrov 500 :icon_thumright:
samo moras znat da ta makina jede gume,al vjerujem da ce ti on rec na sta da pazis...
2000e je smijesna cijena za taj motor,vjerujem da je on ulozio 10000kn samo za masinu i popratne dijelove,gore su i druge vilice,kotaci,kocnice,sbk,koso cuka i sat sa x9 ako se ne varam...
TOM5:
Ma motor je :toothy10: , ali nesto mi govori ak ga uzmem da cu požalit radi izgleda, jer novi mi je ljepsi od starog 10 puta, ali jandrov je opet sređen i uljepšan maksimalno tak da mi se on isto sviđa!
Loris Ri:
--- Citat: TOM5 - 25 Travanj, 2012, 00:09:07 ---Ma motor je :toothy10: , ali nesto mi govori ak ga uzmem da cu požalit radi izgleda, jer novi mi je ljepsi od starog 10 puta, ali jandrov je opet sređen i uljepšan maksimalno tak da mi se on isto sviđa!
--- Kraj citata ---
onda ti napravi projekt i iskemijaj plastike od novog :P
TOM5:
Zanimljiva ideja :laughing7: , al kad bolje pogledam ne izgleda on tak lose, kaj ne? po tvojem misljenju: vx 500 ili novi vx,st
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju