Općenito > Generalno o skuterima

kupnja 125 runnera, noviji model ili stariji

<< < (3/10) > >>

bigfan:
Po meni nemozes bolje proci imas 500kubika i 40 konja a sve to pod 125kubika koje mozes vozit s A1 i jos to daje za smijesnu cijenu od 2000eura,slazem se s Lorisom rijetko tko moze danas dati toliko ali prije bi uzeo od njega to sto znam da je slagano kako treba,ulupano puno dijelova i novaca i da je slozen za te brzine koje postize nego uzeo neki vx 125 noviji sa njuskala koji neznam sta se s njim radilo... mozda grijesim ali to je moje misljenje

Tomi_ZG:
Vrijedi tu paru definitivno,kakva samo groblja i nebuloze prodaju i za veće novce,al oni kaj imaju pare i nekuže se briju da nevalja i neznam kaj sve ne,a valja 100%,a mi kaj bi ga kupili il nemamo para il kategoriju,tak da nikak na zelenu granu i zato se tak dugo i prodaje.

stunt46:
moje misljenje je da za 2t eura kupis motor od 600ccm malo stariji...i vozis se ko covjek :toothy12: osim ako si pocetnik onda ti je i ovaj 500jak

Tomi_ZG:

--- Citat: stunt46 - 26 Travanj, 2012, 00:17:00 ---moje misljenje je da za 2t eura kupis motor od 600ccm malo stariji...i vozis se ko covjek :toothy12: osim ako si pocetnik onda ti je i ovaj 500jak

--- Kraj citata ---
E,al većina tih šestaka po dva soma eura su il leševi il stari ko jeruzalem tak da je upitno kolko buš se vozil ko čovjek  ;D
Pa još dodaj skupu regu,pa ne baš i jeftine gume,pa ak nedo bog kaj crkne...
A s ovim rega skoro džaba,osnovno održavanje cijenom prihvatljivo,a fun factor na runneru s 500 kubika vjerojatno do jaja.

EdoSP:
kad sam procitao taj projekt od jandre od prve do zadnje stranice,poceo sam intenzivno igrat kladionicu  :icon_biggrin: rado bih ga uzeo ali nema se para,nije lako danas izdvojit 2000e,a vjerujem da onaj skuter vrijedi te pare

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju