Tehnički kutak > Tuning skutera
GLJIVA ILI ...?!
neer:
pa tu zicanu se da prigusiti s spuzvom ...ja sam imao zicanu s nekog mini bajka lega mi dao ..ma de cisti drlog dok to nastimas ma za popi.... ma ja uzeo airbox i iz onog manuala od malossia sto objasnjava kako se preradi airbox napravio isto i radi sad ko bog...
Crazy Kuree:
slabo se koja gljiva da naštelat na seriskom a i slabo koja bez veće dizne(skoro ni jedna) ja nikad nebi stavio airbox na malo nabrijan skuter. imo sam hebo spužvanu gljivu i izgubio(160kn) ispala negdje zatim neka kao rms samo poznatija marka, rms i sad na kraju malossi e5 nikad se ne vraćam na airbox. a te gluposti koje se pričaju za gljive za prljanje mašine vozio sam se prijei bez filtera dugo vremena(nije dobro nikako) a bolje bilo kakvi filter već nikakvi a gljiva spužvana je po meni ista kao i obični filter (po prljanju mašine) znači min. prljanje
X-Thug:
ako oocez zvuk skini auspuh,neznan oce li ti ic brzo al moga bi uvatit nekih 70 na nizbrdici od 45% koja je duga 20 km
igor.sb:
--- Citat: X-Thug - 05 Prosinac, 2007, 23:39:37 ---ako oocez zvuk skini auspuh,neznan oce li ti ic brzo al moga bi uvatit nekih 70 na nizbrdici od 45% koja je duga 20 km
--- Kraj citata ---
bez spuha nece ici nikako, bez prigusivaca ce ici isto, buku necu ni spominjati
X-Thug:
zato i je tolika kosina i tolika nizbrdica,samo da ti radi...a sam ce postic tu brzinu nakon nekog vremena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju