Tehnički kutak > Tuning skutera

GLJIVA ILI ...?!

<< < (7/8) > >>

igor.sb:

--- Citat: X-Thug - 05 Prosinac, 2007, 23:42:51 ---zato i je tolika kosina i tolika nizbrdica,samo da ti radi...a sam ce postic tu brzinu nakon nekog vremena

--- Kraj citata ---

ahaaa lol  :icon_thumright:

treba meni malo vise dok skuzim

phantom:
imam trophya sa zx i karburatorom 22 i sto bi mi pasalo gljiva ili airbox

igor.sb:

--- Citat: phantom - 06 Prosinac, 2007, 00:39:55 ---imam trophya sa zx i karburatorom 22 i sto bi mi pasalo gljiva ili airbox

--- Kraj citata ---

prerađeni box  :toothy11:

phantom:
a ja na karb 22ici imam airbox od aprilije ali pase utoe nego vuce falsi zrak pa sam meko duplu spuzvu unutra pa radi bolje.kako da to sranje nastelam?ovaj karb je znanonst.jeli moze vuc falsi zrak na utoru za ulje i ona dva utora sta jos imaju koja se ne spajaju??

Crazy Kuree:
može na ulju ako nije začepljeno a mješalica isključena. a za ona 2 ostala utora mislim da misliš na one šta je u vodenog hlađenja služi kao da grije karb. po meni to glupo, na njima ne more ništa vuć. a to šta si ti stavio duplu spužvu slobodno izvadi jednu ne radi bolje i taj karb. nije znanost već samo traži više zraka punnooooo više već šta ga obični airbox može dat, bolje bi radio skuter bez kikvog filtera već sa seriskim airboxom, izvadi posve spužvu iz airboxa pa ćeš vidjet da će ić puno bolje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju