Tehnički kutak > Tuning skutera
GLJIVA ILI ...?!
replcnt:
hmm, moram ionako otić ovih dana uzet gljivu pa me baš zanima, veliš 250! :icon_scratch:
budem sebi kupio pa javim ovom autoru teme
popovec:
a gle neki pljuju po gljivi a neki ju preporucaju ja cu ti preporucit gljivu ali uz oprez znaci nema voznje po kisi magli i po prasnjavim putevima i svremena na vrijeme ju operes i to je to...meni se izgleda posrecilo ja sam nataknul gljivu malo se zezo sa fergom nekih 5 min i eto skut je dobio na ubrzanju jako puno i malo na krajnjoj i onak koda je jaci sad negusi ga a mozda mi se to i cini zbog zvuka...ali i potrošnja je narasla na nekih 5 litara....tak da sam ju zbog toga skinuo....ali zvuk je bio heben...
zoki_NRG:
stavi malossijevo sranje za airbox 30 kuna, ali mozda malo malo bolje se bude culo, mozda mrvicu mrvicu, bolje reagiranje na gas...ja sam stavio, isti k, imam diznu 64, frend ima spulju, sustu i sustice druge...i stavio malossi red sponge, malo mu ga gusi na punom gasu, mora vecu diznu, a gljiva, ako ces, uzmi zicanu...nabi najlonki :toothy9: :toothy9: :toothy9:, i to je to, mozda da malo postelas karb, ali koji ce ti to k, radije spulju kupi polovnu za 300 kuna...
zoki_NRG:
--- Citat: 1VAN - 25 Lipanj, 2006, 11:15:53 --- :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
bolje da onda ima ovo:
--- Kraj citata ---
KOLIKO PARA :toothy9: :toothy9: :toothy9:
ja cu sad kad sredim plastike i ostalo, stavit ziku...koliko wati pojacalo i zvucnici...???
Crazy Kuree:
E prijatelj mi imo gljivu neku neznam gdje je nabavio uglavnom po izradi mislim da je nešto kao homemade kaže da je bila 30kn a lijepa je boja crvena niklovana i žičana je i ima mali otvor na gljivi kao prst,on je samo stavio i vozio bez problema. neznam gdje je kupio nije se ni gušio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju