Tehnički kutak > Tuning skutera

GLJIVA ILI ...?!

<< < (4/8) > >>

replcnt:

--- Citat: oxio - 21 Lipanj, 2006, 15:35:16 ---Na serijali ne diraj ništa oko airboxa a pogotovo ne stavljaj gljivu. I na tunirane skutere je teško pronać gljivu koja je optimalna. Staviš li je na serijalu rezultat je da ti skut ne ide kako triba i vuće više zraka a i povećava potrošnju. Višak zraka = izgoreni prstenovi = zaribao skuter! ;)

--- Kraj citata ---

jao   :laughing3:, nema tu skut ići šta kako netreba!! stavi gljivu, poštelaj karburator i to je to, i kao što je napiso iznad mene, po zimi stavi airbox jer je bolje, i naravno na gljivi treba paziti po kiši!!  a sa malossi gljivom imaš u kutijici one male rupice, ako ti previše vuće zraka začepi ih izolirkom i to je to!
stavljaj gljivu  :laughing7:

SlowRider:
Nabi gljivu gore pa vidi hoces li biti zadovoljan.

probiker:
A koja je cijena malosijeve gljive? i otprilike koliku bi onda diznu trebao stavit?

replcnt:

--- Citat: probiker - 17 Studeni, 2007, 16:06:32 ---A koja je cijena malosijeve gljive? i otprilike koliku bi onda diznu trebao stavit?

--- Kraj citata ---

ak se nevaram tamo u becony ja kad sam gledo 120kn, ak me čoek nie krivo razumio pa mi krivo i reko a što se tiće dizne svi preporućavaju odma 10 brojeva
veću, e sad....kolka ti je dizna ovisi.

MARINO:

--- Citat: probiker - 17 Studeni, 2007, 16:06:32 ---A koja je cijena malosijeve gljive? i otprilike koliku bi onda diznu trebao stavit?

--- Kraj citata ---
inace malossi e 13 ti nova u hrv dodje 270 prokletih kn...ja sam je za 50 nabavio... :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju