e downtown,daj mi reci di si sve imo bllokade i kaj si sve skinul,kak to da ide sam 65.
u servisu su mi radili
imas ono slijepo crijevo na auspuhu, tj. ti to vise nemas
nisam siguran za prsten na variomatu, ali navodno su stavili lakse rolice i vecu diznu
od 65 neide brze da *ebes ni na nizbrdici i to dobroj, okretaji inace izmedu 8 i 8,5 na nizbrdici su znali i prijeci 9
inace sam zadovoljan skutom, za malo vise od mjesec dana natukao sam skoro 2000km, uglavnom ja i cura, u aljmasu imamo vikendicu pa sam cesto na ruti aljmas-osijek (27km), a isli smo i malu turu po istocnoj slavoniji, obisli aljmas, dalj, borovo, vukovar (obisli i tamo malo vucedol i ona memorijalna mjesta) i nazad za osijek preko trpinje i klise, uglavnom preko 100km taj dan fino ugodni kruzing 60 na sat
posto sam prije vozio baotiana, ovo je preporod, je gotovo i ne osijetim kad sjednemo oboje, uzbrdo ide uvijek bar 50 i tak jedino me muci ta krajnja jer imam osjecaj da preko 65 ne bi isao ni u slobodnom padu
kak si ti inace zadovoljan skutom i kako to da nisi prvo skinio blokade, pa onda krenio s tuningom?