Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
Nisam se ovoliko ismijao zadnjih mjesec dana !Hvala vam momci
na ekranu ti je sigurno pogledaj ako imaš kakve rupe uz taj potok ili kakav grm da nije u njemu
Juha od kornjace je fina
ma išo sam ju tražit nema je nigdje..izgleda da je otplivala nekud.. sad kurva zna plivat a kad sam ju ja bacio u vodu onda je bježala prema obali i htjela je van.. izvadim ju van kraj potoka i odmaknem se par metara i tako stojim 3-4 min i neče se pomaknut.. i kad sam se vratio za pol sata da ju opet potražim nema je više.. dobro me zajebala..
Treba je očistit prije
e j*bes takav zivot kad te i kornjača zajebe
kak češ joj odrezat glavu kad ju sakrije u onaj oklop da a niš idem se bacit u potok od jada mislim stvarno da mene kornjača zajebava. pa drugo nisam zaslužio nego da se bacim u potok..hhh
a gle čekic onaj od 5 kg i stvar rjesena ma nemoj se bacati budem ti ja dofural drugu
a to je več mučenje i zlostavljanje životinje.. šta da ona tebi odgrize prst imo sam ja prije i onu veliku u rukama al ta samo mlati s nogam ai oče pobječ.. jedan frend mi je reko da je njemu takva velika odgrizla komad jagodice na prstu :S jel to stvarno tak grize.. a šta da sam ostavio ovu malu i kad naraste pojede mi akvarij
kaj baciš živu kornjaču u lonac, skuhaš i to je to?