Tehnički kutak > Tuning skutera

razlika između tt-a i zx-a

<< < (6/8) > >>

ivanm:
ma razlika je 10%, ostavi to, treba izbiti blokade iz njega, poštelati bolje prijenos i frgazer i gotovo..

nostra:
Kupio polovni Nrg pred mjesec dana ,sa serijskim spuhom po svom satu išao max 75 i to kad je bio dobro zagrijan nakon nekih 5 soma km.Uglavnom za tjedan dana sam naručio tt-a s njim su u kompletu išli federi i role ,dao soma kn,skuter sad ide 93-94 po svom satu,mjereno sa korsom i sa meganom 80-82 kmh stvarne brzine ja sam super zadovoljan.potrošnja prije tt-a bila 3 litre sad je malo manje od 3,5 litara.
Eto nadam se da sam pomogao,a što se tiće izgorene vune i zvuka kolega mi na sf-u ima zx-a i nakon 1.god otišla vuna a buči ko blesav.

igor.sb:
dalo bi se mozda jos izvuci, ako je remen star, jesi nastelo karb, dizna 64 ako vec nije i skinut limic na izlazu iz air boxa (jel na njemu 17,5karb), mozda i da nabavis malossi multivar, da ide jos malo bolje u ubrzanju

i nemoj koristiti ove dvije rijeci ''stvarna brzina''  :icon_thumright:

P.A.L.A.C:
serijski skut sa rezonkom ne smije trosit preko 4.5l-5l kad je zima, a opet ne smije ni ispod 4l trosit jel to znaci da je dizna premala i nesto ce platit klip cilindar...

a ti sa sr-kom kupi zx i bok. dizna 64 kupi novi filter zraka bilo serijski bilo red sponge, rolice 5.0g u vario, federe srednje tvrdoce i serijski centralni.

ako ti ne bude iso 50% bolje od serijale i ako bude trosio vise od 4.5l onda fakat...

igor.sb:
sad cekam da se javi netko tko ce reci da mu sa kitom trosi 3,5litre i da je sve super  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju