Tehnički kutak > Tuning skutera
razlika između tt-a i zx-a
nostra:
Kad smo kod spuha imam jedno pitanje,primjetio sam da mi malo po spuhu baca kao neku tekućinu smeđkaste boje,ulje ili ??? uglavnom to je onako u toćkicama po spuhu,dali je nešto ozbiljno ili je možda do ulja trošim polusintetičko od OMV-a ulje i točim 100 oktana ,možda je do toga????
Hvala na pomoći.
igor.sb:
ma to je normalno, prestat ce ti
sjecam se da je i meni tako bilo, i ubrzo je prestalo
:icon_thumright:
Crazy Kuree:
može bit do svijećice... u mene je tak se dešavalo
majic_sk:
--- Citat: P.A.L.A.C - 27 Travanj, 2008, 19:07:52 ---serijski skut sa rezonkom ne smije trosit preko 4.5l-5l kad je zima, a opet ne smije ni ispod 4l trosit jel to znaci da je dizna premala i nesto ce platit klip cilindar...
a ti sa sr-kom kupi zx i bok. dizna 64 kupi novi filter zraka bilo serijski bilo red sponge, rolice 5.0g u vario, federe srednje tvrdoce i serijski centralni.
ako ti ne bude iso 50% bolje od serijale i ako bude trosio vise od 4.5l onda fakat...
--- Kraj citata ---
sutra ga valjda vozim na servis, pošto mi je cura jučer pala sa motora ::)
pa ću mu reć da vidi za tu potrošnju, kad već gleda jel sa mašinom sve u redu...
e i imam 1 pitanje: zašto su mi na servisu nakon 1000km promjenili diznu, i stavili onu od 70, iako ja nisam ništ tražio...jel ima to veze sa potrošnjom??
P.A.L.A.C:
reko s nrg?? uglavnom ako je serijala sa spuhom dizna 64 je max za taj setup. 70 je previse i razbacuje bengu i prosipa se ajmo rec, zato ti i trosi tolko.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju