E ovako , imam apriliu sr50 ditech 2001 godiste, sad imam 3 problema
-1 .. Kada dam pun gas , kao da izgubi gas (gasa uopste nema) i moram vratiti gas na pola pa opet dodati da bi ubrzavao opet, tako da gas svo vrijeme drzim na nekih 90% jer ne mogu drugacije ,
-2 .. Motor sam kupio prije 2 sedmice , start ubitacan ubrzanje perfektno ... na 85 navuce bas brzo... medjutim danas sjednem na motor sa drugom i pati ga , jedva navlaci... navuce on njega na 80 al patnjom .. treba mu jedno kilometar ipo ravnice da bi navukao toliko dok prije nije bio problem , mislim da je remen ali vi mi bolje recite i
-3 .. DEBIL od kog sam kupio motor je nalijepio polini sat (neka plastika na kojoj je istampano ili sta vec ono koliko litara ima u rezervoaru , brzina i toplota) i sad pise kao da je graviran 150 , sve je to fino po danu ali navece kada upalim motor kako svijetli originalni aprilijin sat , na nista to ne lici pa sam pokusao da skinem to ali je frajer sekundarnim ljepilom zaljepio to sve i ako skinem ostace kontam bijele fleke po satu tako da kako se to moze vratiti na standardni sad da sve bude u redu neke ideje ?