I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
znaći išo sam jednom ćlanu poslat paket koji mi je rekao da nešaljem expresom jer neće primit reko oke nije problem nisam ni mislio poslat expresomi kad sam došo u poštu kažem imam paket za poslat i pita on mene jel ima otkupninu kažem ja da ima , a on mi uzme onaj bijeli listić i uvali onaj od ekspresa..ja njega gledam,a on meni uzme i taj od expresa i poćne sam prepisivat s bijelog i kaže mi ajde vozi doma...ja onak nije mi bilo do svađe sam ostanem gledat kaže on ajde šta sam reko možeš ić...i sad se moram dogovorit s tim ćlanom da mu pošaljem nešta da to rješimo
i na koji bi ti nacin onda to poslao kao obican paket, jer kao takav se mora odma i platiti, jedina druga opcija ako neces platit i je hp expressbolje da si otvorio temu malo sam smotan
nisi, obican paket, znaci PAKET, ne pismo, ne hp ex, se ne moze poslati ako ti i ne platis poštarinune mos me uvjeri da se moze koliko god ti to htio kad je to ne moguce
kak god al mogo mi je reć onda da moram platit poštarinu uzo bi paket i vratio se kasnije dobro nebitno rješit cu to sa ćlanom
Jesi, ali gadiš poštu i njihove djelatnike bezveze.
pa jel me ima pravo tjerat van tak?
Ajmo ovako, sutra da si mi poslao svoj mobitel!