Općenito > Generalno o skuterima
Klasa 125 ccm- najbolji izbor?
marracc:
koliko ide bolje ako je garnitura 200, a prijenos i sve ostalo od 125ice, da li se isplati uopce?
Loris Ri:
Obavezno treba stavit getribu vxr...dok ne nades getribu ne isplati se nista radit...
A kad se stavi getriba,klip i cil ide puno bolje,u dvoje na vxr masini idem bolje neo prije sam na vx masini.
Tomi_ZG:
--- Citat: marracc - 20 Travanj, 2012, 13:36:24 ---Gledam cijene potrosnih dijelova, i nije bas neka rezlika u usporedbi sa 50 ccm, remen malossi 250 kn, rolice oko 100 kn, cist su ok cijene!
--- Kraj citata ---
To sam i ja gledal,malo su skuplji dijelovi al nikaj strašno,sve je to ok,još nema straha od prošuškavanja i razletavanja lagera te zamjene istih nakon određene kilometraže naspram cvaje (valjda ;D)
marracc:
--- Citat: Tomi_ZG - 20 Travanj, 2012, 19:17:15 ---To sam i ja gledal,malo su skuplji dijelovi al nikaj strašno,sve je to ok,još nema straha od prošuškavanja i razletavanja lagera te zamjene istih nakon određene kilometraže naspram cvaje (valjda ;D)
--- Kraj citata ---
Dugotraajnije su masine, i manje kvarljivije, pogotovo jer su 4T, potrosnja je to negdje izmedju 50 i 125 ccm, ja se tome nadam prvenstveno jer se vozim po cestama gdje je ogranicenje 80, a i sa dvoje ljudi bi za moreno zapicio da imam 125, ovak sa 2T nema sanse!
Starije runnerice imaju oko 40000 km ili vise, sad, da li bi se naa takvoj kilometrazi trebala raditi polugeneralka ( klip+ cilindar+ karike) ili nema nikakve potrebe? recimo da je skut normalno vozen.
Loris Ri:
--- Citat: marracc - 21 Travanj, 2012, 17:18:28 ---Dugotraajnije su masine, i manje kvarljivije, pogotovo jer su 4T, potrosnja je to negdje izmedju 50 i 125 ccm, ja se tome nadam prvenstveno jer se vozim po cestama gdje je ogranicenje 80, a i sa dvoje ljudi bi za moreno zapicio da imam 125, ovak sa 2T nema sanse!
Starije runnerice imaju oko 40000 km ili vise, sad, da li bi se naa takvoj kilometrazi trebala raditi polugeneralka ( klip+ cilindar+ karike) ili nema nikakve potrebe? recimo da je skut normalno vozen.
--- Kraj citata ---
trebalo bi ventile,karike,fazni lanac(sa svim popratnim zubcanicima)...
sa vx-om mozes bez problema na duze rute,putnu drzis oko 80-90 bez problema...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju