Općenito > Generalno o skuterima

Klasa 125 ccm- najbolji izbor?

<< < (8/12) > >>

marracc:

--- Citat: Loris Ri - 21 Travanj, 2012, 18:17:28 ---trebalo bi ventile,karike,fazni lanac(sa svim popratnim zubcanicima)...
sa vx-om mozes bez problema na duze rute,putnu drzis oko 80-90 bez problema...

--- Kraj citata ---
dal znas koliko je to krznenih zivotinja sve skupa?

Ruff Ryder:

--- Citat: marracc - 21 Travanj, 2012, 19:49:56 ---dal znas koliko je to krznenih zivotinja sve skupa?

--- Kraj citata ---
sve ovisi kod kog radis..
ak radis u ovlastenom ostat ces bez brdo para...
mislim neam blage kolko to kosta al oni obicno pljackaju prejako...

marracc:

--- Citat: Ruff Ryder - 22 Travanj, 2012, 10:16:37 ---sve ovisi kod kog radis..
ak radis u ovlastenom ostat ces bez brdo para...
mislim neam blage kolko to kosta al oni obicno pljackaju prejako...

--- Kraj citata ---
samo cijena dijelova, ja radim sam sebi :). da li ima dijelova u piaggio-u ili se to prek interneta kupuje? da li je bolje recio stavit malossi ili original dijelove?

Ruff Ryder:

--- Citat: marracc - 22 Travanj, 2012, 13:16:26 ---samo cijena dijelova, ja radim sam sebi :). da li ima dijelova u piaggio-u ili se to prek interneta kupuje? da li je bolje recio stavit malossi ili original dijelove?

--- Kraj citata ---
prek foruma itd.. samo ne u ovlastenim pia ducanima jer je jebeno skupo...a gle ak imas novaca za malossi nes tipa bregasta ventili itd normalno da je bolje... ic ce jace..

Loris Ri:

--- Citat: Ruff Ryder - 22 Travanj, 2012, 13:35:23 ---prek foruma itd.. samo ne u ovlastenim pia ducanima jer je jebeno skupo...a gle ak imas novaca za malossi nes tipa bregasta ventili itd normalno da je bolje... ic ce jace..

--- Kraj citata ---
cijene dijelova su skoro iste u pia ducanima i na webshopovima...razlika je mozda 10-20kn...
a malossi dijelovi masine su skupi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju