I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 13 Gostiju pregledava ovu temu.
zedoo nemoj podcjenjivat ljude.. zvonkec bi te ostavio sa onim setupom koji je prije bio gore.. auuu
Citat: [R]UNNE[R] - 17 Studeni, 2012, 23:08:04zedoo nemoj podcjenjivat ljude.. zvonkec bi te ostavio sa onim setupom koji je prije bio gore.. auuu ne podcjenjujem već ga prcam jer on stalno baca takve bureke da to nisu istine a da bi me ostavio, teško. to je samo hrpa dijelova složena na skuter...možda vi to doživljavate kao tuning, ali ja ne EDIT: a i ipak držim speed record na devetki od suludih 83 km/h
Pa naravno da nije htio stat s tobom na liniju kad bi ga tvoja devetka pojela i onda više ne bi mogo prodavat priče klincima tu na forumu kak je on veliki tuner i ima najbrži baotian...A i zvonkec šta se bezveze živciraš kad i dobro znaš da su tu na forumu svi veliki majstori i tuneri, a kad ih vidiš na cesti primiš se za glavu kad vidiš na kakvom se kršu voze...u to smo se uvjerili i previše puta...
On je mene cimao na mob i na drugim mjestima, ne tu Tak sam i ja njega trebao...ne tu.Kuzis sad?
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
da fkt dečki ajd prestanite...oboje ste dobri dečki malo se niste složili i sad tu kurite frku...ajd pređite preko toga ko je koga vrijeđao...ne vozite le mans utrke da se kačite oko toga ko je brži xD
Prestanite se prepucavat i kupite si pežo