I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
bok svima! novi sam ovdje i imam problem imam yamahu aerox rr2005 stavljeno je na nju top crni zx auspuh delorto 17.5 malossi delta kuplung bjeli centralni malossi multivar malossi kevlar al motor neide više od 90kmh i to tek sa 5.3g rolicama molim za pomoč da mi netko veli u cemu je problem hvala!
Mislim da je ovim gore boldanim mislio na top trophy
pa do sad je bio gore top multivar al se potrošio i zamjenio sam ga malossi multivarom s time da je top bio na 3.5g a malossi tek na 5.3 donekle radi motor se vrti normalno do 10500okr al vise od 90neide ako maknemm podložak ispred ventilatora samo gubim na startu al svejedno više neide pa ne kužim u čem je stvar hvala
Sad tek vidim godiste skutera.Mislim 99% sam siguran da aerox iza 2005godine ima blokadu na cdi-u. E sad tvoj je bas 2005. Ako je zablokiran cdi mozes ga kupit tu preko webshopa novog odblokiranog za nekih 150-200kn
Daj ne s#ri da novi roxevi imaju zablokiran CDI Sorry na offu, ali nisam znao
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
da jeje trophy vrti mi se maksimalno sa ovom valjkima 10500 ako szavim lakse vrti se i na 11500 al onda ne prolazi 80 na sat
ako netko zna il ima za predložit kakvog dobrog mehaničara za te stvari u varaždinu il bližoj okolici molio bi vas za kontakt unaprijed hvala
ne u samom startu se zavrti do 11500 al kasnije se spusti na 10000okretaja do 10200 dali je problem u prijwenosu il mozda nije dobro uštelan karburator neznam nije mi jasno
Stavi zuti centralni.Neka dhorvat kaze koju Mislim da ti je bijeli malossi koji imas sad premekan.Vecinom na takao slozen motor ide zuti malossi.