Tehnički kutak > Garaža
aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date
Drnda:
nemoj vracat 50, kad mi stigne radilica, ja ponovo stavljam sporta pa se idemo voziti , 50 ce biti preslabo...
ne kontam zasto tebe toliko muci taj prijenos... moj setup ti je:
bijeli centralni, 6.5gr rolice, bijeli federi, skuter je imao stabilnih 10300 okretaja i odlican start.. tek na nekih 95 mozda bi krenuo dizati okretaje, kako kad, 200 ili vise od normalnih i to je to.
giannelli:
Zeza me kuplung jer ga treba zamjenit potrosen je i nemam onu plastiku na centralnom.
giannelli:
--- Citat: Grale - 13 Travanj, 2014, 14:31:34 ---Sat ti je crko ili kaj?
--- Kraj citata ---
Nekim cudom tek sad vidim pitanje, ne, sat sam platio 400kn pod ispravan od clana Xo, a neocekivano je sat dosao pregoren.. izgoren.. ugl ne radi i lijepo clana zamolkm da refondira barem 200kn i tako je i napravio. :icon_thumright:
Ugl skuter mi jos uvijek vozi bezprijekorno, dizna 82 konacno, vratio sam polini vario sa 7,2 valjcima.
Proslj tjedan sam mjerio okretaje sa drndinkm rpm metrom.
Neki powerband koji sam primjetio je tocno izmedju 8000-9100, max vrtio kroz ubrzanje 9600.
Ugl nekj podatci bezveze nemogu previse izvuc osim da trebam meksi start i drugi kuplung. Koji vev kmam samk ceka montazu.
Jos jedna novost je retric Carbon f1. Hvala clanh di.kY kojj je ustupio rettic kako bih srka napokon bila kompletna. :headbang:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
giannelli:
:glasses9:
Drnda:
ja se jos pitam neki dan kako su ti tako sjajna svjetla.. cime si sve to cistio?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju