Tehnički kutak > Garaža
aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date
Ceki21:
Ovo je puno prebogata smjesa ;)
https://www.dropbox.com/s/y76ytskp69un3g9/44171_1596243426780_15717_n.jpg
jedna moja ;)
giannelli:
Jos nisam pokusao osoromasit na igli sada mi je na drugome zubu pd dole.
No danas mi se dogodila nezgoda imam mozda 3l u rezervaru sa mjesavinom od ~2,5% i nalim je to jos 2l i vidim da imam ulja samo 20ml i to nalijem te se moram tako vozit 10km sa dva stajanja do frenda uzicat se malo ulja hh vec sam umisljao da cujem lezajeve ih taiwana kako zuje. Odmah sam se sjetio foruma :toothy3:
I mogu rec da se grijao vise.. evo slika svjece nakon cca 7-8km
Tu je i slika kako je na OEM nacin zacepljena rupa od "katalizatora" :laughing7:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Drnda:
meni je tu rupa i ondje gdje idu crijeva od uljne.. jbg zivi se jednom, pa treba zivjeti opasno :laughing7: :laughing7:
prepao si se radi mene jel :happy8:
giannelli:
Ma zato je bolje uvijek 2,5 umjesto 2 pravit hahaha
A nije da sam se prepo ali bilo bi mj krivo...pa nije ni 1500km napravio gdje ce zaribat prije hahaha ugl prezivili smo. Sad kojih dva mjeseca pa prije sezone zamjenit iglicasti na klipu i dihtunge da budem miran. I naravno me sad zanima je li nastao kakav ris.. no ne rastavlja mi se zbog toga glava. I jos stelanja hhh
Drnda:
ako se tebi neda, mogu ja isprobati tu kajlu pa ti javim kako se ponasa sa njom :toothy11:
koji iglicasti uzimas, morao bih i ja pa evo neznam koji uzeti ( tj cijene, uzimao bih sve u lagerosu)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju