Tehnički kutak > Garaža

aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date

<< < (21/27) > >>

giannelli:
Odavno me nije bilo. Malo novosti. Danas se lijepo provozao i odlhcio poslikat malo. Dizna je sada 82, centralni feder bijeli duzi, zelene oprugice na kupljngu. Hvala peksy ali trebati ce mi jos mekse ili cu pokusat sa laksim valjcicima. Imam i TP kajlu ali ne znam ide li na ovaj setup.. ugl svijeca pokazuje malo bogatiju smjesu ali prijenos nije ustelan jos.

Sr70rr RTMCSR Dalmacija

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

giannelli:
Evo i slika kako je to sve uredno hehe odusak i sve tip top oko masine. Krajnju nisam mjerio skroz ali zabiljezili smo s frendovim x8 95kmh sto je meni dost. :D
Ugl ima jos sitnica ali najbitnije da vozi i da je 100posto legalan. Signalizacija radi od pozicije do trube hh
Prvi put da imam molas na skuteru i prezadovoljan sam iako je dot 2008

Sr70rr RTMCSR Dalmacija

Drnda:
jedva cekam stati na crtu, da i ja vidim kako moja ide  :toothy10:
ja osobno bih takvu svjecicu drzao i dalje, mislim na to sto ti kazes da je prebogata.. malo iznad idealnoga, ako ne trokira u nijednoj situaciji, nebih se zamarao, bolje da je tako nego idealna, jer je puno slucajeva bilo da onaj tko ganja idealnu boju cesto radi specijale

giannelli:
P da imao sam diznu 80 sa izvadjenim tuljcem iz boxa. Boja je bila ok malo previse svijetla. I roknem ovu 82 i isprva na skoro dva kruga saraf smjese boja je bila crna.. sad je na kraju saraf smjese odvrnut malo vise od 1 kruga kad je ful zagrijan ne trokira ni na jednom dijelu gasa. Razlog precrne svjecice je bio jako nizak ler. Posto na sluh stelam nez na koliko okr je ler ali dobio sam na odpustanje gasa onaj zvuk tok tok tok sto prije nikako nisam mogao dobit. Ugl ova dva dana sam se uhvatio bio karba.. prijenos treba sada.. mislio sam na gram lakse valjke ic ali prvo cu probat mekse opruge na kuplung jer previsoko krece ima prejak start i onda kroz ubrzanje prevrtava rekao bi.. ali to cu tebi ostavit da procijenis hhh

Drnda:
vidjeti ces moju kakva je, pod sjedalom mi je bas, ja imam bijele federe i ako normalno sjedim na pun gas u startu dize kotac malo..
vidjeti cemo u ponedjeljak kako je to postelano  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju