posto se danas delalo, odlucio sam malo updejtat ekipu sa MS foruma.
setup od gore je bio sklopljen, ali vozen na plavom nrgu, to cu produkemntirat dvjema slikama.
prebacena cijela masina na nrga, nakon toga sam prodao kit, pa je ista masina vozila sa malossi sportom i tt om ali 17,5 karb, i kad sam i taj setup prodao odlucio sam stavit 50ccm, gdje je radilica, inace radilica koju sam reparirao kod motogibe, i koja je ziher odvozila 50.000 nakon reparacije je na ovim 50ccm otkazala, bloko lezaj, i pojeo dosjed lezaja, ljevu stranu do variomata.
tad sam skinuo masinu od aprilie sa nrga, vratio na nrga izvornu masinicu i nrg je prodan.
usljedilo je raskapanje apriline masine. i za to imam slike.
tu je krivac
slika blokova, vide se sitna ostecenja od raspadanja lezaja prije 3godine.
stage6 hpc je zamjenila malossi hpc, nzalost nemam sliku, kupljena je tu na forumu od bera, ovim putem hvala, bas je lipa.
s obzirom da je polini prodan, odlucio sam iskoristit jedan zribani tp trophy, klip 49 sam imao, nove karike sam kupio, cilindar dao na busenje i bombona. za 250kn, pao je i novi polini iglicasti.
masinu sam dao sklopit u DanteMoto servisu, vrhunski odradjeno, jedina mana je bila sto sam morao stavit made in taiwan lezajeve, pala je nova vodena pumpa, semering iz lagerosa, kao duplo bolje dihta, dihtunge za trophy sam jedva skupio po garazi, u dubrovniku nije bilo za kupit nigdje novi komplet dihtunga, kao tek u sedmom stize posiljka iz italije, a ja sklapao u 12mj. ugl slika sklapanja nema jer nije bilo homemade, vise vjerujem servisu nego sebi kod ovakvih stvari kad sebi radim.
tu je i karb dellOrto 19 phbg bd, imao sam to telo karba bd, a imao sam phbg 19 bs iz polini pakiranja kupljen od dottorea, preslozio sam ga u bd jer mi tak vise pase i ima pipke za vakum i ulje a ovaj bs ne. slikaaaaa
tu je i polini speed control noviji tip, dosao sa plavim nrgim, naravno zadrzao sam ga, sve skupa sad nema ni 1000KM
tu je i zvono, od clana roxy, ful malo vozeno.
tu je i zadnji disk, kao inace vidjen na pjađo makinjama, felga od sr-a je malo udarena, i postrugana od auspuha, dok to ne rjesim ide od novog nrg modela.
usljedilo je štelanje.. tad sa yasuniem jos.
to be kontinjuuud...