Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sece pila ,radi sve. Samo u leru se ugasi kada stanem na semafor, i opet ja normalno upalim sve A ne mogu da obrisem ove greske Izgleda da mi je pregorio CDI
Eh restartovo sam greske po uputi , ne svijetli vise lampica - K - .Sada se manje gasi,svaki 3 semafor ne znam kako da nastimam standgas,da namotajem desno ili lijevo Ulje sipam '' INA''. A kontam da predjem na Agrip, ne znam hocu li dobiti ista.
NIKAKO! ALI NIKAKO ne dirat mali šeraf na tps-u! Odi u sticky tamo imaš pstupak resetiranja tps-a i samo to napravi
jesi siguran, ja sam ih bar 20 dirao i naštimao ljudima skutere i voze se još uvijek normalno
a što dobiješ time što diraš? Ako je serijski skuter tako vozio dakle iz tvornice je izašao sa podešenim šerafom a on mjeri položaj na tps-u i šalje informaciju o otvorenosti gasa kompu i tako baca smjesu... to je po meni fušarenje dirat taj šerafić... skut mora radit normalno tako kako su oni to u tvornici sastavili i amen ali to sam samo ja
šta misliš da ljudi to ne diraju sami i ovi u servisu neznam dal si nekad naletio na mušićave diteche nemoš mu dobit ler nema šanse,ni sa novim ecuom i sa novim tpsm ni nikako, i onda mu naštimaš ler na tom španeru i sve radi kako treba inače on bi trebao palit lampicu za previsok ler ili za poremećaj u ler gasu ali meni se to nije desilo
onda se nisi sretao s takvim skuterima, kažem ti sve promjeniš i neće stoka da upali dok dole ne našpanaš sajlu a dobro ajd, svaki je drugačiji i možemo se mi diskutirat koliko oćeš al neki pali neki ne, jebat ga