Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
prituzba na administratore!!!!
steeef:
nisam ja,al ak baš oćeš mogu ;)
jebiga da se ne bavite prevarama mi modovi nebi trebali gubit vrijeme na zaključavanje oglasa.
pravila ne izmišljam ja,samo mi je dužnost da ih provodim..na nečiju sreću i na nečiju žalost ;)
sole:
--- Citat: ivanm - 13 Travanj, 2012, 10:35:20 ---aha sad sam gledao, dakle pravilo je da ako netko ima jednu negativnu ocjenu, znači neki nesporazum nije riješio, nije platio, preuzeo itd, brišu mu se sve pozivivne ocjene..
dakle npr. imaš dve negativne trgovine, znači nekome si dužan al imaš i 2 pozitivne, ove pozitivne ti niš ne vrijede dok ne riješiš onaj dug il drugi razlog zbog kojeg imaš minus..
i nisam ja to izmislio neg admini..
--- Kraj citata ---
aham okej, i kako bi se ja sad trebao rijesiti tog minusa kojeg sam dobio zato sto sam odusta od kupnje negog dijela i nitko nije u tome ispastao, ali ga ja svejedno imam....?
efz:
--- Citat: steeef - 13 Travanj, 2012, 15:18:00 ---fala bogu pa imate njuškalo :laughing7:
--- Kraj citata ---
kratko i jasno sto se prigovora na trznicu tice
pravila su vrlo jasno definirana i sve sto treba je pridrzavati ih se, kao sto to i radi 99% clanova :icon_thumright:
:lockme:
eladio:
1. prituzba je na moderatore
Odbija se pritužba , sve je jasno definirano u pravilima
2. brisanje (pozitivnih) ocjena
Zbog mogućih zloupotreba sustava , svaki plus mora imati i link . Sve piše u pravilima.
3. aktivni članovi
-no comment
PS
..oni koji se bune što su na crvenoj listi, mogu zatražiti micanje s liste , preduvjet je jedino da riješe sve svoje repove koje imaju.
I to je jasno definirano u pravilima.
Svi koji su na (crvenoj) listi, pored ove procedure, prituzbe mogu slati i upravi vodovoda :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju