Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
prituzba na administratore!!!!
sole:
Prva stvar onaj neki šteeef mi je zakljucao temu u kojoj se sral* protiv mene, i kad sam mu poslao pm ne odgovara frajer vec 2 dana, i on je kao admin hahahaha vidi se da je cisti balkanac!
Drugo zasto je meni izbrisano par pozitivnih ocijena za trgovinu a ona jedna negativna koja je dosla iz tako glupog razloga je ostala???
Trece postavite nekog aktivnog clana da bude koristan na forumu. Hvala
steeef:
temu sam ti otključal onda dok si poslal mi pm,to kaj si ti nesposoban tam pogledat nije moj problem.
tebi su odavno poslani pm-ovi a ti nikom nisi odgovoril ko ni u temi koja je otvorena zbog tebe.a oglase si bumpal i bil na forumu.
tolko o tome ko je balkanjeros.
da sam bar admin :icon_biggrin:
sole:
--- Citat: steeef - 13 Travanj, 2012, 00:41:18 ---temu sam ti otključal onda dok si poslal mi pm,to kaj si ti nesposoban tam pogledat nije moj problem.
tebi su odavno poslani pm-ovi a ti nikom nisi odgovoril ko ni u temi koja je otvorena zbog tebe.a oglase si bumpal i bil na forumu.
tolko o tome ko je balkanjeros.
da sam bar admin :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
okej ja sam temu pogledao jos jednom od kad sam ti poslao poruku, i bila je zakljucana i onda sam odlucio cekat tvoj odg kojeg nije bilo, a ti si u meduvremenu otkljucao to sto ja nisam vidio, i izvinjavam se radi lazne optuzbe!
a sto se tice teme koja je otvorena radi mene, ja za nju nikako nisam mogao znati sve dok mi se nisu poceli oglasi zakljucavat i onda je bilo kasno da se izjasnim! ali budem sada...
i admin-moderator meni je to ista pasta drugo pakovanje, na to drugo sam mislil ali se nisam mogao sjetiti!!
btw nisam sa balkana ;)
steeef:
poslal sam ti i ja pm i autor teme o tebi.
temu sam zaključal da se ne nastavi bezveze rasprava dok se ne javiš..sad imaš priliku pa reci svoju stranu priče.
sole:
okej rekao sam, a meni nije poslan nikakav pm mogu garantirat zivotom!
druga stvar koja mene muci i koju sam gore nave: gdje su nestale moje pozitivne ocijene iz trgovine? neke su bile stare i preko god dana tako da se ja ni ne sjecam sta je sve bilo ali imao sam ih preko 3 izuzevši ovu koju sada imam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju