Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Anketa

variomat kojiradje?

polini speed control
5 (26.3%)
maljosi multivar 2000
14 (73.7%)

Ukupno Glasova: 19

Autor Tema: malossi base savjet moze?  (Posjeta: 5579 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dino73n

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Nije bed pasti,bed je ne ustati....
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Gračanica
  • Moj Skuter: Beverly 300HPE Sr50R
  • Moja Kaciga: LS2 Twister
  • MojSetup: FullSerijala
  • MojSpuh: SC08
Odg: malossi base savjet moze?
« Odgovori #40 : 07 Travanj, 2012, 13:54:23 »
Evo od mene jedan info za polini speedcontrol,vozim ga vec 15000km promjenio sam 3 remena a i dan danas vozim na iste rolne,znaci nema ni najmanjeg znaka trosenja na njima.Radi se o LeoVinche rolnama.Samo sto na pezou speedcontrol pojede koji km/h krajnje pa ga treba malo doraditi. Na piaggiu ne znam kakve je naravi.
SCOOT NUMERO "2"
SF2 Yasuni R<>Stage6 HPC<>MHR replica LC<>Stage6 BigValve<>Dellorto 19 phbg from MHR pack<>red sponge<>Polini speedcontrol<>G2 EVO clutch<>Stage6/RT CNC bell<>extend gear<>2xME 7 Teen<>Xenon light<>KosoGpStyle

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #41 : 07 Travanj, 2012, 13:56:24 »
loš je.. zato su napravili hi-speed koji je okej..

Offline Gelipterina

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Peugeot Jet Force
  • Moja Kaciga: Dainese d181
  • MojSetup: u potpisu...
  • MojSpuh: Gianelli Reverse
« Odgovori #42 : 12 Travanj, 2012, 10:21:58 »
Ja imam Hi speed, kupio sam ga u kitu s remenom, 2 centralna i rolama. I nisam zadovoljan s njim. Sad sam kupio Stage 6 PRO, i razlike u kanalima ima puno. Kad ga montiram cu vidjet.
Malossi Sport 70ccm, polirani kanali, Gianelli Reverse, Dellorto 17.5 PHVA TS, getriba +17,5%, Stage 6 Sport Pro vario, pomankuto paljenje, HID...

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
« Odgovori #43 : 13 Travanj, 2012, 01:02:59 »
imam pitanje vezano za karburator uz ovaj setup.

trenutno vozim standardni piaggio phva 17,5, dizna 85, igla na 2. zarezu od dole. skuter ide ljepo, dizna je ovolika jer sam malo pretjeru sa rupama na airboxu, moram nac novi poklopac.

imam dellorto phbg 19 bs polini (nedostaje klipic i igla, glavna dizna), dellorto phbg 19 bd (nedostaje plovak, casica i glavna dizna) i dellorto phbg 21 bs (kompletan)

htjeo bi slozit ovaj phbg BD jer ima pipak za vakum te je na desnoj strani saraf za minimum i smjesu.

koje dijelove od ova tri mogu kombinirat u taj jedan BD a da radi normalno i koju glavnu diznu odpr da stavim?

i pitanje za kraj, ima li uopce smisla stavljat 19 na ovaj setup, ili da radje potrazim a7 iglu umjesto ove a22?
« Zadnja izmjena: 13 Travanj, 2012, 01:26:55 giannelli »
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #44 : 13 Travanj, 2012, 08:37:51 »
paše ti čašica i igla i klipić i plovak sa 21 karba u 19 :icon_thumright:

Offline Josip

• moderator
  • Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • nikad ništa ne dovršim... ali radim na tome
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Seget D.
  • Moj Skuter: aerox nrg zip srr sp
  • Moja Kaciga: OGK FF3
  • MojSetup: dr evo, MF racing, due, s6r, mhr replica, mhr, team1
  • MojSpuh: c21,nardo,pro replica,tea
« Odgovori #45 : 13 Travanj, 2012, 10:25:32 »
paše ti čašica i igla i klipić i plovak sa 21 karba u 19 :icon_thumright:

ali mu ne pasu ove igle

za phbg su igle oznale w(19-21), ove igle oznake a su za phva(12-17,5)

i mislim da ti tvoji carbovi trebaju iglu w16, a sad zavisi sta ces vozit airbox w7 ili w9, ili gljivu w16 ili nesto tako siljasto

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #46 : 13 Travanj, 2012, 11:41:57 »
imam dvije igle.. Jedna je w16 a druga nema oznaku na sebi ali je po izgledu dosta tuplja. Imam klipic 40 i 50 te ler diznu 48 i 50. Da prebacim klipic 50 i w16 u 19? Ili ostavit 40 klipic? Te kako da znam kad mi treba veca/manja dizna ler gasa?
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline Josip

• moderator
  • Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • nikad ništa ne dovršim... ali radim na tome
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Seget D.
  • Moj Skuter: aerox nrg zip srr sp
  • Moja Kaciga: OGK FF3
  • MojSetup: dr evo, MF racing, due, s6r, mhr replica, mhr, team1
  • MojSpuh: c21,nardo,pro replica,tea
« Odgovori #47 : 13 Travanj, 2012, 12:51:38 »
imam dvije igle.. Jedna je w16 a druga nema oznaku na sebi ali je po izgledu dosta tuplja. Imam klipic 40 i 50 te ler diznu 48 i 50. Da prebacim klipic 50 i w16 u 19? Ili ostavit 40 klipic? Te kako da znam kad mi treba veca/manja dizna ler gasa?

kad ti je skosenje na klipicu vece treba ti veca, kad je manje treba ti manja, ali to ti opet ovisi i o igli (ali samo malo) a igla ovisi o filteru i o njoj ovisi i glavna dizna
najbolje ti je vidi setup carba po oznakam recimo phbg 19 bs i slozi tako pa da bar znas okvirno di si i u kojem smjeru stelat

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #48 : 13 Travanj, 2012, 18:48:48 »
a mogu stavit klipic 40 i imam w16 i vjerovatno w9 ili koja je vec standard u bd. Ler diznu cu ostavit 50. Ali koja glavna tu ide? Jel ide manja u 19 na odnosu na 17,5? Imam 78, hoce to bit dosta za ovi setup. Budem probo sa ponedeljka.

Offline cvele60

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Nis
  • Moj Skuter: Keeway 70
  • Moja Kaciga: taiwan helmet
  • MojSetup: S6 sport, PHBG19,+25% primar,mina CDI...
  • MojSpuh: s6 pro replica
« Odgovori #49 : 13 Travanj, 2012, 19:38:23 »
a mogu stavit klipic 40 i imam w16 i vjerovatno w9 ili koja je vec standard u bd. Ler diznu cu ostavit 50. Ali koja glavna tu ide? Jel ide manja u 19 na odnosu na 17,5? Imam 78, hoce to bit dosta za ovi setup. Budem probo sa ponedeljka.
Ako stavis airbox,w9 i klipic40 -trebace ti dizna od 80-85....U stvari sad se secam prvog setupa sa istom postavkom-uz malossi gus-next r  mi je i 75 bila dobra,sto ne mora da znaci da ce i tebi...turi tu 78 pa probaj...
« Zadnja izmjena: 13 Travanj, 2012, 19:40:36 cvele60 »