Ostalo > Motocikli
ER6N vs Nexus 500
R@kija:
osobno vozio sam i jednog i drugog...
er6n mi je skroz cudan,ok ide ali neznam,meni je skroz nekak čudan,glup mi je i položaj sjedenja i nije nesto pretjerano upravljiv na manjim brzinama,neznan s cin bi ga usporedio?!
a nexus,je udoban,ide ljepo i sve,i upravljiviiji mi je na malim brzinama od kawe,ali nekak mi ej previsoko sjediste i vjetar lupa u ramena meni (185cm)
a kupit nexusa i onda ic mjenjat bregastu ventle,to mi je dnostavno nema slisla,ajde prijenos,al nes drugo prckat,hvala ali ne
veka84sb:
Nije za tebe Kawasaki jer očito da si šminker (bez ljutnje) , kupit Nexus jer znaš da je top model i cool , a ne početni model Kawe. To je stvar koja bi te stalno smetala ,više od svega... Nexus je udoban i jednostavan ,privlači poglede ,a pri tome te nitko ne smatra divljakom i ubojicom na cesti.
Prava dvojba između skutera i motora ne bi trebala uopće postojati , kako ti je već netko napisao to su kruške i jabuke!
Aleksandar:
Ipak bude ER6N! vozio ga danas, motor je više nego fantastican nemam jednu jedinu zamjerku! No uzimat cu novi i za gotovinu bude nesto sitno skuplji nego rabljeni stari 2 godine
u obzir sam uz njega uzeo i Fazera 600 al danas nakon tih par kilometara gledam samo ER6!
veka uopce se ne slažem da je to početni model kawe jer sa 650 ccm to sigurno nije. početna kawa je ninja 250 ..
a niti nexus nije uopce top model jer postoji i gp 800 koji je 2 stepenice iznad
Tomi_ZG:
Dobar je to motor,rađe njega neg nexusa,i meni se jako sviđa al ER6F,pogotovo model za 2012 al on je skuplji zbog oklopa.
Misliš uzet novo iz dućana il rabljenog?
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 13 Travanj, 2012, 17:10:34 ---Misliš uzet novo iz dućana il rabljenog?
--- Kraj citata ---
Novi er6N je dosta promijenjen za 2012. godinu i meni je bitno ljepsi od prethodnika
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju