Ostalo > Motocikli
ER6N vs Nexus 500
Aleksandar:
e decki ovak motor/skuter bi vozio vecinom grad ali nebi bilo rijetkih prilika pa se provozat do mora. vozio sam kratko vrijeme R6 i ZX6 i sve 5 što se tice kvacila osim sto je na tim motorima kvacilo dosta tvrdo i položaj strasno zamoran
sadasnjim skuterom na godinu dakle u špici sezone napravim 9-10.000 km znaci nista previše a sa jednim od ova 2 bi sigurno napravio više jer se s ovih 50 ccm nemogu maknut van grada
nexusa serijskog sigurno nebi imao jer mi je jednostavno mrtav , sa vxrom sam se igrao s njim tako da bez kita multivara torqua auspuha bregaste i ventila nebi ni pomisljao ga vozit a to ulaganje opet puno prelazi ovog gore ER6N + auspuh..to me najvise muci
Manu sam uzo u obzir ali otpisao jer mi nije nesto lijepa :icon_biggrin:
svakih kolko su servisni intervali na ER6N? kako stvari stoje s lancem? kolko su gume za ER6N i i koliko u prosjeku mogu gradske izdrzat?
3alfa3:
--- Citat: Aleksandar - 12 Travanj, 2012, 22:04:03 ---svakih kolko su servisni intervali na ER6N? kako stvari stoje s lancem? kolko su gume za ER6N i i koliko u prosjeku mogu gradske izdrzat?
--- Kraj citata ---
Po defaultu su servisi svakih 6000 (ulje i filter). Svjecice 12000. Stelanje ventila 24000. U praksi, ulje i filter na 6000, svjecice 24000, a stelanje ventila 42000.
Gume... Ovisi koja klasa (sport, touring...). Sport klasa guma bi trebala na tom motoru zadnja 8000 izdrzat, a prednja duplo. Touring i duplo vise, al tu zaboravi na zestoku voznju.
ako ces s njim godisnje radit 15.000km, racunaj da ces na regu, porez, redovne servise (samo potrosni materijal), gume.. (znaci svi moguci troskovi) - potrosit barem kunu po kilometru.
Lanac traje ovisno o nacinu voznje i odrzavanju. Odrzavan lanac koji nije trpio dizanja na zadnji i cesta snazna ubrzanja moze i preko 50.000 dozivit. Neki koji nije imao takav tretman moze i na 10.000 otic. Mijenja se obavezno sa lancanicima u kompletu, a to obicno kosta 1500+ kuna. ako kupis orig. u HR, onda i dosta vise
Rossi:
eh ajde mi sad reci ..gledam cijenu ovog ER6N i nista nije manja od Z750 ??? zasto ne Z750 ?? koji je po meni puno bolji motor i ljepsi ...o ostalim stvarima da ne pricam koliko je ispred ER6N ...jedino sto je rega skuplja malo eto mozda ....i odrzavanje ....
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 12 Travanj, 2012, 23:05:51 ---eh ajde mi sad reci ..gledam cijenu ovog ER6N i nista nije manja od Z750 ??? zasto ne Z750 ?? koji je po meni puno bolji motor i ljepsi ...o ostalim stvarima da ne pricam koliko je ispred ER6N ...jedino sto je rega skuplja malo eto mozda ....i odrzavanje ....
--- Kraj citata ---
Odrzavanje nije skuplje. Tj. skuplje je utoliko sto ima 4, a ne 2 svjecice i sto je kod stelanja ventila malo vise posla. Al sve ostalo je isto. I malo vise ulja ide u njega.
To sam i ja razmisljao kad sam kupovao i sad mi je drago da sam uzeo Z. Dosta ozbiljniji motor od ER6
Aleksandar:
--- Citat: Rossi - 12 Travanj, 2012, 23:05:51 ---eh ajde mi sad reci ..gledam cijenu ovog ER6N i nista nije manja od Z750 ??? zasto ne Z750 ?? koji je po meni puno bolji motor i ljepsi ...o ostalim stvarima da ne pricam koliko je ispred ER6N ...jedino sto je rega skuplja malo eto mozda ....i odrzavanje ....
--- Kraj citata ---
ne sviđa mi se, nije mi lijep nimalo a to mi je kod auta il motora presudno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju