Ostalo > Motocikli

ER6N vs Nexus 500

<< < (7/8) > >>

jozy:
ma super je motor, ja sam ga vozio 2 godine (doduse 2007., ali ista je masina)
ide solidno, lezi solidno, jedino sto ne koci bas najbolje ( ali to je opet u usporedbi sa relativno puno skupljim motorima)
masina je neunistiva, moj je imao 27 000 kad sam ga prodao i niti jednom nisam imao problem s njim
max. brzina oko 215, crusing u 6. oko 120 bez ikakvog napora
pali uvjek na prvi dodir alnasera, ne trosi ni kapi ulja od izmjene do izmjene, goriva mi je trosio oko 5l, rjetko kad nesto vise, ali cesto manje od 5l
sve u svemu nekakva golf klasa medu motociklima  :icon_biggrin:

Tomi_ZG:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Travanj, 2012, 17:12:50 ---Novi er6N je dosta promijenjen za 2012. godinu i meni je bitno ljepsi od prethodnika

--- Kraj citata ---
Da,sad sam baš gledal,i napokon su metli bolju tablu,dig. brzinomjer i analogna obrtaljka,a na starom je bilo obrnuto i ružna je bila tabla do boli,barem meni

Aleksandar:
2 Tomi

Nov iz ducana. mislim da je to najpametnije rješenje a na kraju i najjeftinije jer nemoram brinut dal cu kupit kršinu..

a iskreno i ljepsi mi je od prethodnika

http://www.autobites.com/wp-content/uploads/2011/11/2012_Kawasaki_ER_6N.jpg  

2 Jozy, 5 litara??  tolki mi stock NRG troši sad  :laughing6:

3alfa3:

--- Citat: Aleksandar - 13 Travanj, 2012, 17:30:10 ---5 litara??  tolki mi stock NRG troši sad  :laughing6:

--- Kraj citata ---

Moze on i 4,5 bez problema

Mislim da ti je to sa sliek proslogodisnji model.

Ovo je za 2012.

http://mototribu.com/constructeur/kawasaki/2012/er6/wallpaper/er6n/index.html

jozy:
da prosjecno 5, i to bas normalne voznje, znaci i brzo i polako i na zadnje i svakako  :icon_biggrin:
a liti kad je puno auta po cesti pa ne mozes brzo nemozes 5 ni potrosit, nego kako alfa kaze oko 4.5-4.7
jedino gradsku potrosnju neznam al sumljam da je preko 5.5
i mene je iznenadio koliko je stedljiv, pogotovo sta mi je neusporedivo slabiji duke trosio oko 8-9 l

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju